ΜΠΡΟΣΤΑ...

• Προβάδισμα 0,5% της ΝΔ...
• Για πρώτη φορα η Pulse δίνει μπροστα την ΝΔ!
• Καταλληλότερος ο κ.Μειμαράκης για τήν σταθερότητα!

           Η γνωστή Εταιρεία Pulse για πρώτη φορά δίνει προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατια...
           Σύμφωνα με τήν μέτρηση που εγινε στίς 14 και στις 15 του Σεπτεμβρίου, οπως και λιγο μετά το ντιμπειτ, την Τηλεμαχία των ΔΥΟ, η ΝΔ  προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ  κατα 0,5%! Η μέτρηση εγινε για τόν τηλεοπτικό σταθμό Action24 .
           Με τήν ευκαιρία θα πρέπει να σας πω, πως στήν προηγούμενη μέτρηση η γνωστή Εταιρεία Δημοσκοπήσεων η Pulse, εδινε προβάδισμα μέ το ιδιο ποσοστό διαφοράς 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ!
               Οπως βλέπετε στούς δυο πίνακες η Νέα Δημοκρατία "πηρε κεφάλι", κατά 0,5% τόσο στήν πρόθεση ψήφου Εθνικών Εκλογών, οσο και στήν πρόθεση ψήφου Εθνικών Εκλογών με ΑΝΑΓΩΓΗ, επι τών εγκύρων...

            
                  Τωρα στο ερώτημα για καταλληλότερος Πρωθυπουργός το 36% δίνει  στόν Αλεξη Τσιπρα την ψήφο του! Δύο μονάδες πίσω βρίσκεται ο Βαγγέλης Μειμαράκης! Εκει ομως που πρεπει να σταθώ περισσοτερο ειναι στο γεγονός οτι ενα πολυ μεγάλο ποσοστό το 28%  λέει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!! Κι'αυτο ολοι γνωρίζουμε τι σημαίνει...


                      Στό ερώτημα της Εταιρείας του καλου φίλου μου Γιώργου Αράπογλου, για "Αξιολόγηση Αρχηγών σε Διάφορους Τομείς", οι ερωτηθέντες απάντησαν οτι ο πρόεδρος της ΝΔ ο Βαγγέλης Μειμαράκης ειναι εκεινος που διασφαλίζει περισσοτερο την σταθερότητα της χώρας, οπως βλεπετε και στόν σχετικό πίνακα! Ο κόσμος κρίνει-λέει πως, ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να εξασφαλίσει την σταθερότητα, την ανάπτυξη, τίς θέσεις εργασίας, την Ευρωπαική προοπτική και το ευρω!  Απο την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας μπορει καλύτερα να διαχειριστεί το χρέος και τά ζητήματα κοινωνικών ανισοτήτων!


                    Υστερα απο την μέτρηση που διαβάσατε της Εταιρείας Pulse βγαίνει το συμπέρασμα οτι ο λαός πιά εχει καταλάβει ποιος μπορει πλέον να Κυβερνήσει σωστά αυτήν τήν χώρα. Ποιος ξέρει να χειρίζεται σωστά τα δύσκολα θέματα-προβλήματα της χώρας και να βρίσει λυσεις! Τουτη την ωρα η χώρα μας χρειάζεται στό τιμόνι της ενα ανθρωπο έμπειρο και ψύχραιμο, οπως ειναι ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

     
                      Τήν Κυριακή λοιπόν  ο λαός μας καλείται να βγάλει το Κόμμα εκεινο που γνωρίζει να διαχειρίζεται πιο έξυπνα σωστά και καίρια τα δύσκολα "περιεχόμενα" του απεχθούς τρίτου μνημονίου, που μας φόρτωσε ο Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
                         Τώρα ξέρεις Ελληνα Ψηφοφόρε.
                         Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... Ποιον πρεπει να ψηφίσεις...
                         Ετσι δέν ειναι;
                                                                                  Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου