Η ΤΥΧΗ...

• Η τύχη "παει" με τον πιο ισχυρό!
• Για σέντρα...πήγαινε, γκόλ εβαλε!
• Τίποτα, δέν...χάθηκε για τον Ολυμπιακο!

          Σήμερα θα...αλλάξω τακτική! Δέν θα πω, πρός το παρόν τουλάχιστον, λεξη για τα πολιτικά και τίς εκλογές που ερχονται μέσα σε δύο 24ωρα!
          Σήμερα θα σχολιάσω το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τσαμπιονς Λίγκ, στό "Γεώργιος Καραισκάκης" με αντίπαλο την ξακουστή Μπαγιερν Μονάχου!
          Δέν θα σταθω στο 0-3 που πέτυχε η πρωταθλήτρια Γερμανίας, στο δεύτερο ημίχρονο! Το πρωτο ειχε λήξει 0-0! Δεν θα σταθω στο 0-3 λοιπόν...
          Οχι!
          Θα ασχοληθώ περισσοτερο με το πως σημειώθηκε αυτο το ευρύ σκόρ και μάλιστα μεσα στο Φάληρο, τη στιγμή που ετσι οπως πηγαινε το μάτς θα τελείωνε ισόπαλο 0-0!!!
          Ομως..     
          Ομως μια σέντρα που πηγε να κάνει ο Μύλλερ απο τα δεξιά στάθηκε...μοιραία για τον Ολυμπιακο! Η μπάλα πηρε περίεργη τροχιά και παρα την προσπάθεια του εμβρόντητου Ρομπέρτου, κατέληξε στα δίκτυα της εστίας του πρωταθλητή Ελλάδος κάνοντας το 0-1!..
          Ηταν ενα γκόλ ανέλπιστο! Ενα γκόλ που ακόμα και οι ιδιοι οι Γερμανοι δεν το...περίμεναν!!! Ομως ετσι ήθελε η τύχη! Μια τύχη που πάντοτε "πάει" με τους πιο σχυρούς!!!
          Μετα απο αυτό το ανέλπιστο γκόλ-δώρο της τύχης, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλα ο Σαλίνο που ηταν απο τους πιο καλύτερους παίκτες του, εχασε τουλάχιστον δυο ευκαιρίες!.. Ετσι ο Ολυμπιακός δέχθηκε στη συνέχεια αλλα δυο γκόλ απο τύχη και τελικά η Μπαγιερν κέρδισε με 3-0!!! Ενα βαρύ σκορ...
          Ναι!
          Ναι, το 0-3 ειναι ενα πολύ βαρύ σκορ και μάλιστα για εναν Ολυμπιακό, που διαθέτει παίκτες ποιότητας! 
          Ειναι ομως μια νέα ομάδα (τωρα μοντάρεται...) η οποία οταν "φτιαξει", θα ειναι διαφορετική. Πανίσχυρη! Υπολογίσιμη απ'ολους! Και αχτύπητη!
          Γεγονός ειναι οτι ο πρωταθλητής Ελλάδος εχει παίκτες αξίας, οι οποίοι εαν "γνωριστούν" μεταξύ τους, τοτε ο Ολυμπιακός θα ειναι μια αλλη ομάδα, ικανή να "χτυπήσει" οποιονδήποτε αντίπαλό της!
          Κι'αυτό θα φανεί στο εγγύς μέλλον, τόσο στο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ, οσο και στο,Τσαμπιονς Λιγκ.
          Χρειάζεται λοιπόν υπομονή...
         Η, μήπως εχω άδικο;
                                                            Γιώργος Κοντονής 



















0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου