ΝΙΚΗΣΕ...

• Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε...δεύτερη ευκαιρία!
• Μεγάλη νικήτρια η ΑΠΟΧΗ!
• Μακάρι να πάνε ολα καλα...

     
                      Οι Εκλογές τέλειωσαν!
                  Ο ΣΥΡΙΖΑ νίκησε! Νίκησε και μάλιστα με τό ιδιο ποσοστό των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015. Βέβαια υπαρχει μια μικρή απόκλειση... Ομως ο ΣΥΡΙΖΑ τα κατάφερε! Έκοψε και πάλι πρώτος το νήμα και σήμερα με τούς ΑΝ ΕΛ σχηματίζουν Κυβέρνηση! 
                 Μια Κυβέρνηση, τήν οποία ομως δεν εχει ψηφίσει πάνω απο το 50% των Ελλήνων! Ο λόγο για τήν αποχή, που σε μερικές περιοχές ξεπέρασε, ή έφθασε και το 73%, οπως στην Φλώρινα!!!
                 Μεγαλη νικήτρια λοιπόν ηταν η ΑΠΟΧΗ!!! 
                        Πάτησε το 43,5%!!!
                 Στήν Αθήνα έφθασε στό 52%! Και στήν Λακωνία, οπως και στήν Κεφαλλονιά η αποχή ξεπέρασε το 66%!!! 
                 Δείτε τόν σχετικό πίνακα.
     
                    Ο Ελληνικός λαός εδωσε τήν δεύτερη ευκαιρία που ζητούσε ο Αλέξης Τσίπρας! Του ειπε δηλαδη, να συνεχίσει απο εκει που ξεκινησε! Του ειπε, οτι εκείνος, μαζυ με το φίλο του και συνεργάτη του Πάνο Καμμένο των ΑΝ ΕΛ πρέπει να εφαρμόσει το Μνημόνιο!
                      Εδω πρέπει να σας πω, πως ο Αλέξης Τσίπρας πηρε απο το χέρι τούς ΑΝ ΕΛ και τους εβαλε στήν Βουλή! Οπως ολοι θυμόμαστε έλεγε συνέχεια οτι με τόν μόνο που θέλει να σχηματίσει Κυβέρνηση ειναι ο Πάνος Καμμένος! Ετσι καλούσε εμμέσως και σαφώς τον κόσμο να ψηφίσει τούς ΑΝ ΕΛ!!!

                         
                       Τίποτα δέν άλλαξε!
                   Ο ΣΥΡΙΖΑ και παρα το γεγονός της διάσπασης του (έφυγε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κι'αλλοι οπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχημάτισαν την Λαϊκή Ενοπτητα, η οποια ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!) τα κατάφερε και έκοψε πρωτο το νήμα! Μάλιστα δέν άλλαξε την διαφορά του απο την δευτερη Νέα Δημοκρατία! Βεβαια εχασε μια έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ! Απο τίς 145 έδρες που ειχε, με τό μπόνους των 50, έβγαλε 144 έδρες!.. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, που εχασαν απο τήν προηγούμενη φορά πολλές έδρες, εβγαλαν μόλις 10!..
                  Ετσι σήμερα, αφου ορκιστεί ο Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός, θα σχηματιστεί η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
                  Ιδού τα ποσοστά που πήραν τα Κόμματα και τίς έδρες που εβγαλαν...
                     "Ο λαός μας εδωσε καθαρή εντολή... Εντολή τετραετίας!" Ειπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τήν Πλατεια Κλαυθμώνος στόν Ελληνικό λαό! Εκει ηταν και ο Πάνος Καμμένος, τόν οποιο ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία και φυσικά ανήγγειλε νεα συνεργασία για μια Κυβέρνηση τετραετίας!!!

      
                    Τούτες τις ώρες και επειδη πρέπει να υπάρξει μια ανοχή ολίγων ημερών, εως ότου δηλαδη ορκιστεί η Κυβέρνηση και οι υπουργοί εγκατασταθούν στά γραφεια τους, το μόνο που θέλω να πω ως σχόλιο ειναι Καλή Επιτυχία!
                                                                     Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου