Σ Τ Η Ν Τ Ι Μ Η Τ Ο Υ !..

• Ορκίσηκε ο Αλεξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός!
• Ξεκίνησαν οι "διαβουλεύσεις" για υπουργούς!
• Οχι, επανάληψη των λαθών των 206 ημερών!

                      "Ορκίζομαι στήν Τιμή και τη Συνείδηση μου, πίστη και να..."!
                   Εδωσε το βραδυ (χθές) τόν νόμιμο Ορκο ο νικητής των εκλογών Αλέξης Τσίπρας καί αμέσως ανέλαβε και Πρωθυπουργός!

     
                   Ο Αλέξης Τσίπρας κι'αυτή την φορά ορκίστηκε στήν Τιμή και την Συνειδησή του, απο τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο! Στήν γρήγορη τελετή (κράτησε μαζυ με τις υπογραφές των πρωτοκόλλων και τίς...χαιρετούρες, περίπου πέντε λεπτά!!!) ηταν οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού, η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Παππάς!
                
       
                      Αμέσως μετά ο Αλεξης Τσίπρας πήγε με τα πόδια στο Μέγαρο Μαξίμου και παρέλαβε απο την υπερησιακή κ Θάνου τα καθήκοντα του Πρωθυπουργου! Το ζητούμενο ειναι ο Αλέξης Τσίπρας να μήν επαναλάβει τα πολύ πολύ τραγικά λάθη που εκανε ο ίδιος και η Συγκυβέρνηση τών ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, στίς 206 ημέρες εκείνη της "μαύρης" διακυβέρνησης του, κατά τήν οποια χρεωθήκαμε, μας φέσωσε το σωστο, πάνω από 102 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
           
     
                           Και μακάρι!
                      Μακάρι να πετύχει, αυτη τήν φορά ο Αλεξη Τσίπρας!
                      Ο Ελληνικός Λαός του εδωσε αυτη τήν δεύτερη ευκαιρία που ζητούσε κι'ας ηταν ο ανθρωπος που τόν εβαλε στό τρίτο και πιο επώδυνο Μνημόνιο! Αρκει αυτή τήν ευκαιρία να καταφέρει να τήν αξιοποιήσει για τό καλό ολων μας, μα πάνω απ'ολα για το αυριο των παιδιών και των εγγονιών μας.

         
                            Πρέπει να αποφύγει ο Πρωθυπουργός τα οικτρά λάθη του παρελθόντος εάν θέλει να κερδίσει η Ελλάδα! Οπως επισης να συνεργαστεί με ολα τα Κόμματα της Αντιπολιτευσης, προκειμένου να λειτουργήσει η Χωρα μας. Κι'ας μήν ξεχνάμε πως σε τουτες τίς εκλογές ειχαμε τούς μισούς Ελληνες να μήν πηγαίνουν να ψηφίσουν!!! Ο ενας στούς δυο δέν ψήφισε!!!
                      Τεράστια λοιπόν η ΑΠΟΧΗ!!!

      
                            Ενα αλλο που θα πρέπει να προσέξει και μάλιστα ιδιαιτερα πολύ ο Αλέξης Τσίπρας ειναι τό, τι θα κάνει με τήν νεα εσωτερική Αντιπολίτευση του. Ο λόγος για τούς 53 (δέν ειναι και λίγοι!..) συντρόφους του, οι οποιοι εχουν δηλώσει πως δέν πρόκειται να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα που αναφέρονται στο Μνημόνιο 3 καί που θα έρθουν στήν Βουλή για έγκριση!..
                      Ολοι περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ημερα της νέας Βουλής που πρόκειται να συνεδριάσει στίς αρχές Οκτωβρίου!
                      "Στήν Τιμή και την Συνείδηση μου..."! Ορκίστηκε (πολιτικός όρκος), εδωσε  τήν Διαβεβαίωση του, ο κ. Τσίπρας! Για να δουμε τελικά τι θα κάνει...
                      Ειμαστε σε αναμονή λοιπόν...
                                                       Γιώργος Κοντονής 


1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ..!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;; ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..!! ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ..!!! ΑΙΣΧΟΣ ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή