ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ...ΙΔΙΑ!

• Το...συνηθίσαμε πια!
• Χάσαμε και απο τούς...Φινλανδούς!
• Οι ευθύνες της ΕΠΟ και των Συλλόγων...

           Το συνηθίσαμε!
           Ναι! Δέν μας εκανε εντύπωση...
           Εδω χάσαμε απο τα νησιά Φερόες! Απο αυτούς, που το ποδόσφαιρο το'χουν για  χόμπι!
           Βέβαια λίγο καλύτεροι απο τούς...ψαράδες των Νησιών Φερόες ειναι οι Φινλανδοί, που ηρθαν εδω, με στόχο να μην χάσουν! 
           Και οχι μόνο τα κατάφεραν αλλά μας νίκησαν κιόλας!
          Τελικά οι ερασιτέχνες της Φινλανδίας μας κέρδισαν με το...αγαπημένο μας σκόρ 1-0! Τι να σας πω! Αυτό το 1-0 ειναι το σκόρ, που σχεδόν ολοι, μας κερδίζουν μεσα στο "Γεώργιος Καραισκάκης"! Και το θέμα ειναι πως, η Φινλανδία στόν χθεσινοβραδυνό αγώνα, εκανε μόλις τρείς επιθέσεις! Στην τελευταία μάλιστα οι παίκτες της κατάφεραν να στείλουν τήν μπάλα στα δίκτυα του Καρνέζη κάνοντας το 1-0 καί που το πανηγύρισαν έξαλλα!
           Η Εθνική μας αυτη τήν φορά ηταν, ιδιαιτερα στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη! Εκανε περισσότερες από 12 τελικές, έναντι δύο της Φινλανδίας! Στό δεύτερο ημίχρονο η δική μας ομάδα, ειχε λιγότερες τελικές και εχασε καποιες ευκαιρίες, σε αντίθεση με τήν Φινλανδία που ειχε μία τελική επίθεση και πέτυχε μάλιστα και το γκόλ της νικης της!
           Τώρα...
           Ειναι αλήθεια. Η Εθνική μας που ειναι νέα, θέλει πολύ πολύ δουλειά ακόμα! Πρέπει να δέσει ωστε να φανεί στο μέλλον το...αποτέλεσμα! Η εμφάνιση της Ελλάδος με τήν Φινλανδία έδειξε οτι η ομάδα δέν εχει αυτοπεποίθηση! Της λείπει η ψυχραιμία! Αυτη ειναι η αλήθεια, δυστυχώς!
           Ενα αλλο καίριο ζήτημα ειναι το γεγονός οτι οι Ελληνικές ομαδες μας, (ολες και ολων των κατηγοριών!!!) χρησιμοποιούν περισσότερους ξένους παίκτες! Και οπως εχω πολλές φορές σχολιάσει, αυτο θα φανεί στην Εθνική μας ομάδα στό μέλλον! Κάτι ομως που ξεκίνησε δυστυχώς νωρίτερα! Τι να το κάνω οτι η χώρα μας εχει ταλέντα, οταν αυτα τα παιδιά-ταλέντα δεν αξιοποιούνται!  Η, μηπως δέν ειναι ετσι; Ε;
           Ομως για τήν κατάντια αυτη της Εθνικής μας, τήν μεγαλύτερη ευθύνη φερει  η ΕΠΟ, η οποία άλλαξε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τρεις προπονητές!  Για τήν ΕΠΟ θα τα ξαναπούμε! Και εχουμε πολλα... Να τελειώσει και το παιχνίδι της Δευτέρας, με τήν Ρουμανία και θα τα ξαναπούμε...
                                                    Γιώργος Κοντονή       








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου