Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η

• Ερχεται η μεγάλη αλλαγή...
• Η "τελευταια φορά Αριστερά"!
• Τι λένε οι δημοσκοπήσεις...

           "Το ειχαμε πει, οτι δέν θα αντέξει αυτός ο...συνδιασμός των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ των Τσίπρα και Καμμένου"! Μου έλεγε τίς προάλλες κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...
           "Που το στηρίζεις αυτο;" Τόν ρώτησα με ενδιαφέρον!
           "Μην βιάζεσαι θα το δεις σύντομα. Πολύ σύντομα"! Ηταν η απάντηση του φίλου μου, απο την Νέα Δημοκρατία!
            Δέν περίμενα για πολυ! Ηρθε η παραιτηση του Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης του και η ημερομηνία τών εκλογών! 
            Ο λαός άρχισε να μιλάει. Να λέει τα υπέρ και ιδιαίτερα τα κατά της πρώην Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ! Να απαριθμεί τα λάθη της! Τις αστοχίες της! Τίς πολλές και συνεχόμενες κωλοτούμπες της! Και πολλά ακόμα που μας κόστισαν περισσότερα απο 200 δισεκατομμύρια ευρώ!
            Οσο πλησιάζουμε στήν ημερομηνία των εκλογών (20 Σεπτεμβρίου 2015) βγαίνουν καθημερινά δημοσκοπήσεις που δείχνουν με κάποιο μικρο στατιστικό λαθος, τι θέλει ο λαός! Και τά παντα δείχνουν οτι πάμε για ενα μεγάλο ντέρμπι! 
           "Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταια εβδομάδα"! Μου ειπε ενα καλός φίλος απο τον ΣΥΡΙΖΑ! Βεβαια στό σημείο αυτο, του θύμισα ολα οσα έλεγαν λιγες ημερες  πρίν οτι "θα κάνουμε εναν υγιεινό περίπατο"! Οτι "θα συντρίψουμε τούς αντιπάλους μας"! Και οτι "θα εχουμε αυτοδυναμία στίς 21, Σεπτεμβρίου"!
           Ηρθαν ομως οι πρώτες δημοσκοπησεις που έφεραν τα πανω κάτω! Που εδωσαν την δική τους απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ! Που έφεραν τήν μεγάλη αλλαγη! Με μια λεξη την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!  
                Ολες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Νέα Δημοκρατία να προηγείται με μισή η μέ μια μονάδα απο τον ΣΥΡΙΖΑ! Και δέν το "λέει" μόνο μία δημοσκόπηση, αλλα ναι το "ομολογούν" σχεδόν ολες! Αυτο λοιπόν φοβούνται στο ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούνται την μεγάλη, σπουδαια συσπείρωση που υπάρχει στην Νεα Δημοκρατία και στ'αλλα Κόμματα!
               Φαίνεται η παρένθεση "πρώτη φορα Αριστερά" κλείνει με το "τελευταια φορα Αριστερά"!
               Ερχεται λοιπόν η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
                                                                               Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου