ΝΑΙ 155! ΟΧΙ 144!

• Σκληρη επίθεση του Μειμαράκη στόν Τσίπρα!
• Και ο Νικολόπουλος ειπε...ΝΑΙ!
• Απουσίαζε ο Νίκος Δένδιας...


      
                   Μέσα σ'ενα τριήμερο τα ζήσαμε ολα! 
                   Ειχαμε ακόμα και...κοκορομαχίες! Εκει ομως που θέλω να σταθω ειναι στο γεγονός πως η συνεδρίασε τελείωσε στίς 2 και κάτι, τα ξημερώματα σήμερα... Βεβαια οι ομιλητές ηταν πολλοί και η...διαχείρηση απο το προεδρείο ηταν ανεκτική, ως πρός τον χρόνο που οι περισσότεροι ξεπέρασαν κατα πολυ!
                   Παρ'ολα αυτά η Κυβέρνηση πηρε, έλαβε ψηφο εμπιστοσύνης! ΣΥΡΙΖΑ καί ΑΝΕΛ ειπαν ΝΑΙ, δίνοντας ψηφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Αλέξη Τσ´πρα...
               
      
                        Επιθετικός και οπως ειναι, απαιτεί το σωστό, ο ρόλος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρουσιάστηκε ο Ευαγγελος Μειμαράκης, ο οποιος "τα'χωσε" στόν Αλεξη Τσίπρα,  προειδοποιώντας τον, οτι "δέν πρόκειται η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει πλέον καμια μείωση"! 
                        Αν κρίνω απ'οσα ειπε στην απάντηση του ο Πρωθυπουργός, φάνηκε με τά λεγόμενα του, αλλα κι'εδειχνε με τίς κινήσεις του οτι ηταν πολύ, πολύ εκνευρισμένος!!!

    
                             Μία ωρα μίλησε ο κ. Τσίπρας πρίν απο τήν ονομαστική ψηφοφορία και ο εκνευρισμός του ηταν έκδηλος, φανερός! Δέν ηταν λίγες οι φορές που μας ειπε οτι ο Ελληνικός λαός πληρώνει αμαρτίες προηγούμενων Κυβερνήσεων! Ξέχασε ομως να μας πει ποια ηταν η Κυβέρνηση που μέσα 7 μήνες μας χρέωσε με 120 δισεκατομμυρια ευρω!
                                  Ετσι δέν ειναι κύριε Πρωθυπουργέ; Ε;

    
                              Για τήν ιστορία να σας αναφέρω πως παρόντες κατα τήν ψηφοφορία ηταν 299 βουλευτες! Απουσίαζε δικαιολογημένα ο βουλευτής της ΝΔ ο Νίκος Δένδιας, ο οποιος με επιστολή του ειπε οτι "δέν δίνω ψηφο εμπιστοσύνης".
                                  Ετσι, ψήφισαν 299 βουλευτές
                              ΝΑΙ ειπαν 155!
                                   ΟΧΙ ειπαν 144!
                                   Ουδείς "φώναξε" παρών!
                                   Να σας πως, ακόμα και ο Νίκος Νικολόπουλος, που επειδή δέν ειχε γίνει υπουργός "τα ειχε ρίξει" τόσο στον κ. Τσίπρα, οσο και στον κ. Καμμένο! Ειπε μάλιστα οτι "ουδέποτε εκανα παραπονα που δέν υπουργοποιήθηκα"!!!
                              Έλα ρεεε Νίκο τωρα;
                                                               Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου