Ρ Α Γ Ι Σ Ε...

Ερχεται "εμφύλιος πόλεμος" στη ΝΔ!
• Η κατασταση, πάει να γίνει "μή αναστρέψιμη"!
• Τα'σπασαν οι υποψήφιοι και ξεφτιλίζουν το Κόμμα!

      
               Δυστυχώς δέν περίμενα να βγώ αληθινός τόσο γρήγορα σε ολα οσα έγραφα για την Νέα Δημοκρατία! Για τούς υποψηφίους! Για τίς...περιπέτειες που μπαίνει η Παραπταξη!
               Τώρα ειμαι βέβαιος πως η εκλογή του νέου Αρχηγού τής Νέας Δημοκρατίας θα φέρει τόν Εμφύλιο!  Καί ενας τέτοιος πόλεμος θα φέρει δυστυχως  και την  Δ Ι Α Λ Υ Σ Η  της πιο μεγάλης μεταπολιτευτικής Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας... Πάμε για ΔΙΑΣΠΑΣΗ λοιπόν;
                Ντροπή σας ρεε!!!

     
                   Ολα οσα εγιναν (χθές) στην Συνεδρίαση για τίς τελικές αποφάσεις θυμίζουν  τούς τραμπούκους των γηπέδων που πάντοτε φέρνουν την βία μεσα στα γήπεδα!
                   Μόνο που εδω σε μια τέτοια Παράταξη, οπως ειναι η Νέα Δημοκρατία, αυτοι οι τραμπουκισμοί φαίνονται! Και πολύ πολύ γρήγορα φέρνουν αλλα αποτελέσματα! Ακόμα και την...αποσύνθεση!
                        Οταν με πηραν στο τηλέφωνο απο το Κομμα για να μου πουν τι ακριβώς εγινε, δέν πιστευα στ'αυτιά μου, απο αυτα που άκουγα!!!
                         Ειναι δυνατόν να συμβαίνουν ολα αυτά στήν Κεντροδεξιά ή στην δεξιά Παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης  Κωνσταντίνος Καραμανλής και που ολοι υπηρετήσαμε απο διάφορες θεσεις;  Αναρωτήθηκα...  Και ομως ειναι... 
                     Κύριοι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ, σταθείτε στο ύψος της αποστολής σας! Μην κατεβάζετε το επίπεδο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης! Κι'ακόμα μην πέφτετε τόσο χαμηλά! 
                     Ολα οσα κάνετε ειναι βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα, ο οποιος πανηγυρίζει για τα συμβαίνοντα στην Νέα Δημοκρατία!!! Καί το δικαίωμα αυτό το δώσατε μόνο εσείς!!!

    
                      Αμεσως μετα την εκρηξη ο πρόεδρος (και οχι προσωρινός) της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευαγγελος Μειμαράκης εκανε την ακόλουθη δήλωση...

                     
                         Δέν μπορω να δεχθώ τόν..."πανηγυρισμό" ολων των αντιπάλων, των άλλων Κομμάτων, που κάνουν  λόγο για...τσίρκο!!!  Και επαναλαμβάνω το δικαίωμα το δώσατε μόνο εσεις! Ο διχασμός ηρθε δυστυχώς πολύ πιο σύντομα απο οτι περίμενα! Αυτή ειναι η αλήθεια, είτε αρέσει, είτε οχι! 
                        Τέτοιες φαγωμάρες φέρνουν, για τήν ακρίβεια κάνουν στη Νέα Δημοκρατία, που εινα βαριά τραυματισμένη, την κατασταση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!!!
                            Η Νέα Δημοκρατία εν τω μεταξυ, εξεδωσε την εξής ανακοίνωση 
     
                      Φίλοι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας  θα πρέπει να ξέρετε και αν δέ το ξέρετε θα πρέπει να το μαθαιτε, οτι πάνω απ'ολους κι'απο ολα ειναι η Νέα Δημοκρατια! Αφηστε λοιπόν τα προσωπικά και βάλτε πάνω καί απ'αυτα μόνο την ενότητα του Κόμματος! Εαν συμβεί το ΜΟΙΡΑΙΟ, που ολοι απευχόμαστε, ο κόσμο, ο λαός της ΝΔ, θα σας θεωρήσει υπεύθυνους!!!
                         Σταματήστε αμεσα, χθές τον εμφύλιο!  Γιατί,εαν συνεχιστει, τοτε η ΔΙΧΟΝΙΑ και η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ειναι μπροστά μας!
                     Δέν πρέπει για κανένα λόγο να φθάσουμε σε μια τετοια κατάσταση...
                     Στο χερι σας ειναι, "κυριοι υποψήφιοι", εαν η ΝΔ θα πάει μπροστα,  η  θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!!
                        Αποφασίστε...
                                                                      Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου