ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Με Ελικοπτερο στήν Κοζάνη, η Περιστέρα...
• Ειναι κάποια "low cost" μεταφοράς!
• Εξι ώρες μάθημα και επιστροφή στά παιδιά της...

      
                   Με ενα τέτοιο Ελικοφορο αεροπλάνο, ιδιωτικής Εταιρείας, έφθασε στο χώρο του Πανεπιστημίου η καθηγητρια Πληροφορικής Περιστέρα Μπαζιάνα, η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
                   Δέν πιστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της περιοχής, οπου το Πανεπιστήμιο, οταν είδαν  το πρωί της Δευτέρας ενα Ελικοπτερο χαμηλής πτήσης (ετσι λέγεται το Ελικοφορο αεροπλάνο κι αυτό επειδη πετάει χαμηλά και σχεδόν πάνω απο τα σπιτια!!!) και απ'αυτο να βλέπουν να κατεβαίνει μια νεαρά γυναίκα η κ. Μπαζιάνα!

     
                     Ηταν η δεύτερη μέρα διδασκαλίας της κ. Μπαζιάνα στο Πανεπιστημίο της Κοζάνης. Ηρθε μόνη της, χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Να σας σας πως σύμφωνα με ολα οσα μου "σφύριξε" ενας καλός φιλος καθηγητής στο ιδιο Πανεπιστήμιο, τη σύντροφο του Πρωθυπουργού, ΔΕΝ ανέμεναν πολλά  τηλεοπτικά συνεργία και πολλοί φωτογράφοι, οπως τήν πρωτη Δευτερα που παρουσιάστηκε ενώπιον των φοιτητών για το πρωτο μαθημά της!

     
                        Θα πρέπει να πω, πως και σ'αυτο το εξάωρο (ειναι συνεχόμενο!..) το αμφιθέατρο ηταν γεμάτο και μάλιστα ασφυκτικά γεμάτο! Εκατοντάδες φοιτήτριες και φοιτητές ειχαν πίασει απο πολύ πολύ νωρίς "στασίδι", για να παρακολουθήσουν την κ. Μπαζιάνα, στο μάθημα της!
                         Η διδασκαλία ξεκινησε στίς 2 μετά το μεσημέρι και τελείωσε στίς 8 το βραδυ, οποτε και πηρε τον δρόμο της επιστροφής στα παιδια της...

       
                       Αληθεια κυριε Πρωθυπουργέ ποιος πληρώνει την μεταφορά της καθηγητρια Πληροφορικής Περιστέρας Μπαζιάνα, απο την Αθήνα στην Κοζάνη με Ελικοφορο  στο εκει Πανεπιστήμιο; Ε;
                       Απο ποιο κωδικό  πληρώνεται η Ιδιωτική αυτη Εταιρεία Αλέξη; 
                       Μπορει να ειναι "χαμηλού κόστους", "low cost",  οπως χαρακτηριστικά το λένε οι ειδικοί και ολοι εκείνοι που για τήν μεταφορά τους χρησιμοποιούν αυτα τα Ελικοφόρα Αεροπλάνα, δέν παύει ομως, να χρειάζονται ενα σωρό λεφτα για μία τέτοια πτήση! Ετσι δέν ειναι;

     
                          Είδες Αλέξη ολα οσα τοτε εσυ κοροιδευες, σε...βρήκαν; Και μάλιστα σε πολυ μεγάλο βαθμο; Ε;
                          Είδες που ξαναγύρισαν οι ημέρες της παντοδυναμίας μιας άλλης κυρίας του τοτε Πρωθυπουργού; Ε;
                          Ο λαός κ. Τσίπρα περιμένει απάντηση στο δίκαιο ερώτημα του. Ποιος πληρώνει το Ελικοφόρο αεροπλάνο χαμηλής πτήσης και κόστους, το οποιο μεταφέρει στη δουλειά της στο Πανεπιστήμιο της Κοζάνης, την κ. Μπαζιάνα;
                          Η υπόθεση αυτη, εχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, ιδιαιτερα τουτη την ωρα που η Ελλαδα περνάει την χειρότερη περίοδο της Οικονομικής κρίσης και ο λαός υποφέρει!!! Θα πρέπει ετσι, εσυ κ. Πρωθυπουργέ να δώσεις εξηγήσεις στον κόσμο, που ηδη εχει αρχίσει να...παίρνει ανάποδες!
                             Πόσο κοστίζει μια τέτοια πτήση κ. Τσίπρα;
                             Ποιος πληρώνει Αλέξη;
                             Ερωτήματα που δέν πρέπει να μείνουν αναπάντητα...
                                                            Γιώργος Κοντονής
          

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΑ ΕΞΩΔΑ ΜΕΤΑΦΙΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή