ΤΑ...ΓΑΛΛΙΚΑ!

• Τα..."γαλλικα" του (μεγάλου) Καραμανλή!
• Που...πάει το Κόμμα;
• Εδω το ΠΑΣΟΚ εκανε εκλογη Αρχηγού χωρίς προβλήματα...

     
                 - Τί γίνεται στη Νέα Δημοκρατία; 
                    Με ερωτησαν πολλοί φίλοι στον καθημερινό... "πρωινο καφε" εκει στο στέκι μας στο "Τίλλας", εδω στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ειναι γεγονός πως οι Νεοδημοκράτες ανησυχούν, με ολα οσα βλέπουν να..."διεξάγονται" στην Παράταξη, τωρα τελευταία...
                 - Απίθανα πραγματα... Ειπα, στούς φίλους μου. Και συνέχισα. "Δεν φταίνε τα όποια "γαλλικά" ειπώθηκαν, τα οποια πολλές φορές εχουν καλές συνέπειες..."!

     
                     Ειναι γεγονός πως σε..."γαλλικά" και μάλιστα σε πολύ πολύ "σκληρα γαλλικα"  κατέφευγε αρκετές φορές και ο μεγάλος. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής που τα'ριχνε πρός ολους χωρίς να..."ανοίξει μύτη"! Ναι!.. Ναι, τα "γαλλικά" του αειμνήστου προέδρου ΕΙΧΑΝ  ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! 
                     Ολοι θυμόμαστε, ιδιαιτερα πολύ, εμείς οι παλαιοί, το πως έλεγε και το πως...περναγε τα..."γαλλικά" του ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής! Τα έλεγε, τους τα έλεγε και δέν κουνιόταν φύλλο! 
                     Ο Ελληνας ενίοτε χρειάζεται και τα..."γαλλικά" του!!!

     
                     Ομως σε ολα οσα συμβαίνουν σήμερα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαιτερα απο κάποιους παρατρεχάμενους, δέν φταίνε τα "γαλλικά" του Βαγγέλη Μειμαράκη, που δικαία τα ειπε σε κάποιους, αλλα το πως και το γιατι η Νεα Δημοκρατία έφθασε σ'αυτά τα σημερινα...χάλια!!!
                      "Γιώργο, το πρόβλημα ειναι ο εκφυλισμός πού υπάρχει τουτη την εποχη στην πιο μεγάλη Παράταξη..."!  Μου έλεγε τα βραδυ χθες ενα απο τα πρωτοκλασάτα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας...
                     Εδω που τα λέμε, πιστευω, πως εχει δίκιο ο φίλος μου...
                     Αληθεια, πως η Νέα Δημοκρατία, απο Κόμμα Αρχών, εγινε ενα Κόμμα "χωρίς αρχη και χωρίς τέλος", οπως λέει και ο λαός μας! Άναρχο...
                     Και βεβαίως πως γίνεται η Νέα Δημοκρατία απο Κόμμα Νοικοκυραίων να αλλάζει, να μεταλλάσσεται σε ενα άναρχο Κόμμα; 

      
                      Ουδείς μπορεί να καταλάβει λοιπόν πως η Νέα Δημοκρατία εινα πλέον μεταλλαγμένη  σ'ενα συνονθύλευμα χιλιάδων ιδεών, απόψεων και λοιπών συμπεριφορών!!!
                          Ετσι φθάσαμε σήμερα σε μια νέα Δημοκρατία να πηγαίνει ολοταχώς στο δρόμο μιας "φράξιας" και μιας "ομάδας" χωρίς μέλλον!
                       Οταν οι "4" δέν μπορουν να τα βρούν, τοτε γράψε και κλάψε!
                       Κυριοι υποψήφιοι,   το ΠΑΣΟΚ του 4, άντε 5% με "3" υποψηφίους κατάφερε χωρις να βγουν μαχαίρια και χωρίς Διχόνια, χωρίς αλλα προβλήματα, να εκλεξει Αρχηγο!.. 
                       Εσείς γιατι; Τι σας λειπει;
                       Εκτός κι'αν κάποιοι εχουν αλλες βλέψεις...
                       Για αλλη μια φορά θα πω. Δέν χρειάζεται DEBATE, ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ, γιατι θα φέρει μεγαλύτερο κακό στην Παράταξη... Ακόμα και Διάσπαση! Το μονο που πρέπει να κάνετε κυριοι ειναι να διαφυλάξετε την Ενοπτητα του Κόμματος ως κόρη οφθαλμού...
                      Τα αλλα τα αναλαμβάνουν οι Νεοδημοκράτες, που θα ψηφίσουν...
                      Εντάξει;
                                                                 Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου