ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ...

• Για πέντε ευρω "εκδίδονται" οι Ελληνίδες!
• Ακόμα και για μια...τυρόπιτα!
• "Οπου φτωχός και η μοίρα του", έλεγε η Κυρά-Λεμονιά Κοντονή...

      
                  Ρεε, που εχουμε, ή μάλλον που μας έφθασαν...
                  Να εκδίδονται οι Ελληνίδες ακόμα και για πέντε ευρω! Αυτη ειναι η αλήθεια δυστυχώς... Βλέποντας οι γυναίκες πως δέν φθάνουν τα λεφτα, "πέφτουν" στήν πορνεια! Ετσι με τόν πιο εξευτελιστικό τρόπο εξοικονομούν χρήματα για να ζήσει η οικογένεια!

    
                       Η Οικονομική κρίση που περνάμε εχει φέρει αυτο το  φρικτό αποτέλεσμα! Εχουμε λοιπόν αύξηση του αριθμού των γυναικών που πηραν την απόφαση νά προσφέρουν το σώμα τους, προκειμένου να κερδίσουν λίγα ευρω!
                       "Φθάσαμε στο σημείο κάποιες γυναίκες εκδίδονται ακόμα και για μια τυρόπιτα"!!!  Δεν ειναι υπερβολή! "Οταν κάποια εχει να φάει μια ημερα, ή το παιδί της δέν εχει φάει δυο ημερες, τι θα κάνει; 'Κάθεται' ακόμα και για μια τυρόπιτα"!!! Τραγικο; Μπορει. Ειναι ομως αληθινό...
                       "Οπου φτωχός και η μοίρα του...", έλεγε πολύ σωστα η αειμνηστη μητέρα μου, η Κυρά-Λεμονιά Κοντονή.

     
                          Συνήθως οι Ελληνίδες που "επεσαν" απο ανάγκη σ'αυτη την δουλειά, παιρνουν απο 15 εως και 20 ευρω! Αυτο ειναι το "μεροκάματό" τους! Ομως για να βγάλουν ενα καλό μεροκάματο  χρειάζεται να...πηγαίνουν με 6 ακόμα και με 8 "πελάτες"!!!!!

     
                           Εδω μας έφθασαν δυστυχώς ολοι αυτοι που μας κυβερνάνε...,που χωρίς να υπολογίζουν τιποτα διαρκώς "κόβουν", "κόβουν" με αποτέλεσμα να μην μπορει να ζήσει μια οικογένεια!  Κι'ακόμα η ανεργία που εχει "κτυπήσει" ταβάνι εχει...σπρώξει τίς Ελληνίδες νοικοκυρές στην πορνεια!!! "Και ειμαστε ακόμα στήν αρχή..."! Ε;

    
                                 Τώρα και σύμφωνα με τα στοιχεια της έρευνας που εγινε τελευταία απο το Παντειο Πανεπιστήμιο και πιο συγκεκριμένα απο τόν  καθηγητή Κοινωνιολογίας Γρηγόρη Λάζο, "με πέντε ευρώ μπορεί να βρεί μια κοπέλα στο δρόμο. Οι τιμές ομως φθάνουν στα είκοσι ευρω..."!

    
                                Ολα αυτα που διαβάσατε με τίς Ελληνίδες που για να ζήσουν την οικογένεια τους, τα παιδιά τους εκδίδονται για πέντε ευρω, δείχνουν που μας οδήγησαν οι Κυβερνώντες με τα μνημόνια τους, τι περικοπές, τίς απολύσεις καί τα λουκέτα στίς επιχειρήσεις... Η Οικονομική κρίση εστειλε τίς Ελληνίδες στην πορνεια, δυστυχώς!..
                                     Ναι! Ολα αυτα τα στοιχεια, αποτελούν και ειναι μια γροθιά στο στομάχι ολων μας!!!
                                                                             Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου