ΤΙ, ΛΕΣ ΤΩΡΑ;

• Χαρτί υγείας 75 χιλιομέτρων!
• Η...οικονομία της Ζωής Κωνσταντοπούλου...
• Ο καθε υπαλληλος...κουβαλούσε χαρτί υγείας!

            Αυτό που πέρασαν οι υπάλληλοι της Βουλ´ης κατα την διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας, απο την για "πρώτη φορά Αριστερά", δέν περιγράφεται! Η πρώην πρόεδρος της Βουλής (παιδιά μου λειπει...  Κατι δέν παει καλα; Ε;) η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκανε οικονομία ακόμα και στο...χαρτί υγείας!..  Μάλιστα ειχε επιβάλει, ειχε πει σε ολους τούς εργαζόμενους, οπως ειχα μάθει, πως κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να εχει δικό του χαρτί υγείας!!!  Δηλαδή ο καθε υπάλληλος επρεπε κατα την Ζωιτσα μας (ρεε ποσο λείπει...) να...κουβαλάει απο το σπίτι του χαρτί υγείας!!!

     
                Οχι!
                Δέν πρόκειται περί αστείου!
                Ειναι η πραγματικότητα. Η αλήθεια. Κι'αυτό επειδη εκείνη την εποχη, η Βουλή δέν ειχε χαρτί ουτε για χε...ο!!! Το απαγόρευε η Ζωιτσα μας! Δέν θυμάστε που ειχε απαγορεύσει σε αστυνομικό να παει στήν τουαλέτα της Βουλής, γιατί θα...τελειώσει το χαρτί υγείας; Ε;
                 Ετσι οσοι υπάλληλοι, δέν έφερναν χαρτί υγείας απο το...σπίτι τους, το κουβαλούσαν απο διάφορες αλλες υπηρεσίες!!! Μην γελάτε, ειναι αλήθεια! 
                 Δέν ηταν λίγοι αυτοι που κουβαλούσαν χαρτί υγείας απο τίς εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης της Βουλής, στην Λένορμαν!!!  Και το εκαναν οχι μόνο για τόν εαυτόν τους, αλλα για τούς βουλευτές, για τούς εργαζόμενους και για τού επισκέπτες του Κοινοβουλίου!..
                
     
                   Μόλις, πού λέτε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μας..."τελείωσε", τα πραγματα και σ'αυτο το θέμα πηραν αλλη τροπή! Ετσι ο γενικός γραμματέας της Βουλής, ο οποίος απήλθε, βρήκε τήν ευκαιρία κι'εκανε τήν παραγγελία  του!

     
                      Σύμφωνα λοιπόν με τήν απόφαση, η οποια εχει ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2015  και τίτλο "Προμήθεια ψαριού υγείας", η Βουλή προχώρησε στην ανάθεση σε Εταιρεια την προμήθεια χαρτιού. Η απόφαση αυτή (την βλέπετε βεβαίως!..) θέτει και τίς προδιαγραφές! Οπως οι διαστάσεις, η διάμετρος του ρολού, το...βάρος κλπ κλπ!

        
                       Δέν θέλω να μπω στην τιμή αγοράς για τα 1500 ρολά χαρτου υγείας, γιατί πάνω κάτω, ολοι γνωρίζουμε τι γίνεται σ'αυτές τίς περιπτώσεις! Εκείνο που θέλω να υπογραμμίσω ειναι οτι το κάθε  ρολό χαρτί υγείας, επειδη ειναι για επαγγελματική χρήση, εχει μήκος περίπου 50 μέτρα!.. Ετσι τα 1500 ρολά φτάνουν σε μήκος τα 75 χιλιόμετρα!!!
                           Τι, λές τωρα;
                                                          Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου