ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ....

• Ταυτισμένος με την ΝΔ...
• "Δεν παράτησα ποτέ την Παράταξη"!
• "Οποιος κι'αν εκλεγεί θα τον υπηρετήσουμε πίστα"!

                Τήν υποψηφιότητα του ανακοίνωσε το απόγευμα (5 η ωρα) της Πέμπτης για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευαγγελος Μειμαράκης. Κάλεσε τούς δημοσιογράφους και σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδωσε τα χαρακτηριστικά, με τα οποια θα διοικήσει την Παράταξη, εφ'οσον ο κοσμος (εκείνος ο κόσμος που εχει δικαίωμα να ψηφίσει...) τόν εκλεξει στήν ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας...
                
    
                     "Αισθάνομαι ταυτισμένος με τήν Νέα Δημοκρατία..."!
                        Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μειμαράκης, απαντώντας σε ερώτηση συναδέλφου μου δημοσιογράφου και συνέχισε. "Δέν παράτησα ποτέ τήν Παράταξη, ουτε στά πάνω ουτε στά κατω της..."!
                        Υποστήριξε ακόμα ο Ευαγγελος Μειμαράκης οτι η ΝΔ ειναι το πιο ιστορικό Κόμμα... Κι'ετσι ειναι. Δέν πρέπει να ξεχνάμε τόν ιδρυτή της ΝΔ, τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

    
                        Σε αλλη ερώτηση, "για τούς στρατιώτες της Παραλταξης" απάντησε, χωρίς να...μασάει τα λογια του.  "Ήμουν πάντα παρών και στα εύκολα και στα δύσκολα, οπως το καλοκαίρι"! 
                       Κι'εδω που τα λέμε ο καλός μου φίλος εχει απόλυτα δίκιο. Μάλιστα συνέχισε τήν απάντηση του στο ιδιο ερώτημα, λέγοντας οτι "Κάποιοι αλλοι στά δύσκολα εγκατέλειψαν τήν Παράταξη και σήμερα συγκυβερνούν με τόν ΣΥΡΙΖΑ", φωτογραφίζοντας με τόν...καλύτερο τροπο τον Πάνο Καμμένο! Άδικο εχει ο κ. Μειμαράκης; Ε;

     
                        Οταν κάποιος συνάδελφος τον ρώτησε για το μέλλον της Παραλταξης, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της, ειπε. "Χτίζουμε μία Νέα Δημοκρατία, μ'ενα νέο Κυβερνητικό Πρόγραμμα, το οποιο θα συνδιαμορφωθεί τό επόμενο διάστημα..."!

    
                          Θέλοντας να κάνει μία διευκρίνηση πάνω σ'αυτο το θέμα. Το χτίζουμε τήν ΝΔ, ο Βαγγέλης Μειμαράκης πρόσθεσε. "Θέλουμε να χτίσουμε χωρίς διαχωρισμούς και στρατόπεδα"! 
     
                           Λιγο πρίν τελειώσει την συνέντευξη Τύπου με την οποια ανακοινωσε και επίσημα τήν υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μειμαράκης υπογράμμισε πως οποιος και αν εκλεγεί θα τον υπηρετήσουμε πιστά! Και αυτο εχει ιδιαιτερη σημασία, προκειμένου να αποφευχθεί η Διχόνια και η Εσωστρέφεια, που φέρνουν την αναστάτωση, το διχασμό και σιγά σιγά την διάλυση!!!
                          Τωρα. Στίς 6 το απόγευμα λήγει η προθεσμία της υποβολής υποψηφιοτήτων. Μεχρι στιγμής υποψήφιοι, εκτός απο τον Ευάγγελο Μειμαράκη, ειναι ο Αποστολος Τζιτζικώστας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (εχουν ηδη βρει τούς 50!) και ο Αδωνις Γεωργιαδης, που του λείπουν ομως περίπου πεντε υπογραφές και που οπως λέει ο ίδιος θα το παλαίψει μέχρι τέλους! Ισως τον...πριμοδοτησει ο Ευαγγελος Μειμαράκης... 
                          Καλο ειναι να αποφύγουμε τις μεγάλες διαφωνίες που οδηγούν στο ΔΙΧΑΣΜΟ!
                                                                                Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου