Ο (νέος) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ !

• Σε λίγες ώρες η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων...
• Νέες ιδέες. Νεος τρόπος. Νεοι οριζοντες.
• Γιατι απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Πάνος Ψωμιαδης;


    
                     Η Νέα Δημοκρατία εχει ηδη μπει στή διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου της Ιστορικής Παράταξη, η οποία εχει προσφέρει τόσα πολλά στην Πατριδα μας. Αλλα και συνέχεια προσφέρει στο βωμό της Δημοκρατίας αυτής της Χώρας.
                     Μετά την ήττα στίς 20 Σεπτεμβρίου 2015 η ΝΔ για να ξεφύγει την εσωστρέφεια "προκήρυξε" εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο οποιος θα χαράξει την αντιπολιτευτική πολιτική, εν όψει των νέων συνεδριάσεων της Βουλής!
                     Οι...μνηστήρες...,οι "γαμπροί", ειναι πολλοί! Και ολοι δηλώνουν πως θα τα αλλάξουν ολα! Το ζητούμενο ειναι πως τον θέλουμε τον πρόεδρο;  Να ειναι "μέσα" στην Βουλή; Ή να ειναι "έξω" και να ενημερώνεται απο τούς Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους; Ή να εκλεγεί και δεύτερος πρόεδρος που να προερχεται απο τήν Κοινοβουλευτική Ομάδα, οποτε θα εχουμε μια Δυαρχία; Ε;
                     Καί με τήν ευκαιρία να σας πω, πως οι Δυσρχίες δέν οφέλησαν ποτέ και κανέναν.
                     Ειναι αυτο που λέει ο λαος μας, οπου λαλούν πολλοι κοκόροι αργεί να ξημερώσει! Κι'αυτό ειναι κάτι που πρέπει να προσέξουν ιδιαιτερα πολύ, οσοι θα ψηφίσουν για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 
                      Ακούγεται οτι η εκλογή του νέου προέδρου θα γινει στίς 25 Οκτωβρίου 2015. Ή, το αργότερο στο τέλος του μήνα με αρχές του Νοεμβρίου!
                      Προσωπικά πιστευω, πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να ειναι μέσα στήν Βουλή  και να δίνει το αγώνα του, ελέγχοντας την "Δεύτερη φορα Αριστερά" Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ , του Αλέξη Τσίπρα και του Πανου Καμμένου!
                      Σήμερα ακουστηκε και το ονομα του Δημητρη Αβραμόπουλου, οτι "παιζει" για την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατιας...
                      Ολα θα τελειώσουν αυριο Παρασκευή στίς εξι το απόγευμα που τελειώνει και ο...χρόνος των "αιτήσεων" των υποψηφίων, οπότε και θα μάθουμε επισημα ποιοι ειναι εκείνοι που θα...τρέξουν στην κούρσα, για την αναδειξη τού νέου προέδρου της ΝΔ...

    
                      Ο Ευάγγελος Μειμαράκης προκειται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο τήν Παρασκεύη, λίγο πρίν τήν εκπνοή τής ώρας τής επίσημης ανακοίνωσης των ονομάτων, των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας...
                          
        
                          Ειναι γεγονός οτι ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποιος εδωσε εξετάσεις στίς τελευταίες εκλογές οδηγώντας την Νέα Δημοκρατία οσο καλύτερα μπορουσε, φέρεται και ειναι επιτυχημένος, παρα το οτι το Κόμματου δέν κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα! Ετσι (ξανά)εχασε απο τον ΣΥΡΙΖΑ!.. Ειναι γεγονός πως ο κ. Μειμαρακης εκανε οτι ηταν δυνατόν και κατάφερε να μεγαλώσει την δύναμη της ΝΔ, σ'αυτές τίς Εθνικές εκλογές 
                         Ολοι οι υποψήφιοι της ΝΔ (θα γράψω-σχολιασω σχετικά μολις κλείσουν οι υποψηφιότητες!) που ειναι δυνατά ονόματα, πιστευω πως εαν εκλεγούν θα κάνουν τα αδύνατα δυνατα για την Παραταξη, που τοσα εχει περασει τελευταία!..


                       Απο την κούρσα της ανάδειξης-εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απέσυρε την υποψηφιότητα του ο καλός μου φιλος Παναγιώτης Ψωμιαδης, ο οποιος ηταν πάντοτε παρών σε ολες τίς εκδηλώσεις της ΝΔ.
                       Ο Παναγιώτης Ψωμιαδης με δήλωση του "μιλάει" για πολλές πιεσεις που δεχτηκε και τις κακές συμπεριφορές σε βάρος του...

                            Με λίγα λογια. 
                            Τουτη η εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ ειναι κρίσιμη! Κι'αυτό, επειδη ο ρόλος του στην "γραμμή πλεύσης" της αντιπολιτευτικής στρατηγικής που πρέπει να "χαράξει", ειναι μεγάλος και κρίσιμος. Γι' αυτο πιστευω πως χρειάζεται ανθρωπο με πείρα, η προεδρία της ΝΔ. 
                            Εκεινο που πρέπει ολοι να προσέξουν ειναι το γεγονός να μήν υπάρξει εσωστρέφεια, γιατι τοτε το..."παιχνίδι", θα  εχει χαθει οριστικά για την ιστορική Παραταξη! 
                            Οχι λοιπόν στον διχασμό... Γιατί εάν συμβεί κάτι τέτοιο τοτε τό μέλλον της Γαλάζιας Παράταξης..."παει περίπατο"!!! Θα ειναι υπό διάλυση... Κι'αυτό θα ειναι ο...θάνατος της ΝΔ!.. Και θα ειναι ντροπή για ολους αυτο...
                            Κύριοι υποψήφιοι πρέπει να το προσέξετε ιδιαιτερα πολυ αυτο, γιατι εαν γίνει κατι κακο για την ΝΔ, σε ολους εσάς, ο κόσμος θα ρίξει ολη την ευθύνη!!! Ετσι;
                                                                              Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου