ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ

• Όνειρο, ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο!
• Έσπασε παράδοση ετών...
• Μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ!
                      
                           Σήμερα το ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, ειναι αφιερωμένο
                               στον μεγάλο θρίαμβο του Ολυμπιακού στό Λονδίνο
                               επί τής Αρσεναλ με 3-2!

                Ειναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπήκε χωρίς φόβο στο γήπεδο!  Πέτυχε πρώτος γκόλ κι'αυτό ηταν εκεινο που τόν εκανε να πατήσει πιο καλα και σταθερά στόν αγωνιστικό χώρο!
           Βέβαια η Αρσεναλ ισοφάρισε γρηγορα, πολυ γρήγορα ομως ο Ολυμπιακός πέτυχε το 1-2, οπως και τό 2-3 που ηταν το τελικό αποτέλεσμα!
           Ηταν μια σπουδαία εμφάνιση, αντάξια των παικτών που εχει πάρει ο Ολυμπιακός. Μα καί βέβαια η νίκη του Ολυμπιακού ειναι ΔΙΚΑΙΗ πέρα για πέρα! Η Ελληνική ομάδα ηταν σαφώς καλύτερη απο την ομαδα της Αρσεναλ!
             

               Με αυτές τις εντεκάδες αγωνίστηκαν οι δύο ομαδες! 
            Το παιχνίδι που ξεκίνησε με ευκαιρίες που εχασαν οι παίκτες του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδος, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πλέον των 50.000 θεατών, απο τούς οποίους οι 3.000 ηταν Ελληνες!

      
                     Μία αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο της Αρσεναλ, λιγο πρίν ο ακριβοδίκαιος Ολλανδός διαιτητής (χασάπης στο επάγγελμα!) σφυρίξει την εναρξη του αγώνα! Ενος αγώνα που θα μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη των φιλάθλων γιατι επειτα απο πολλά χρόνια ηρθε η ωρα να...σπάσει η παράδοση, επιτέλους!

                       
                   Εδώ βλέπετε τούς θριαμβευτές στο ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ  πρός τους φιλαθλους του Ολυμπιακού, αμέσως μετα την νίκη-θρίαμβο επι της Αρσεναλ μέσα στην Αγγλία!
                   Μπραβο ρεε μαγκες! Αποδείξατε οτι αξίζετε πολλά...
                   Μπράβο!

      
                       Και αυτός εδω ο κύριος με τήν κόκκινη γραβάτα ειναι ο Πορτογάλος Αρχιτέκτονας, ο νεαρός (ειναι 37 ετών!) προπονητής του Ολυμπιακού κ. Σίλβα. Ειναι εκείνος που κατάφερε να αλώσει μέσα στο γήπεδο της την Αγγλική ομάδα και να δώσει στόν Ολυμπιακό, στούς παίκτες του, τόν αέρα του μπορείτε να κερδίσετε. ετσι ο κ. Σίλβα εστησε με εκπληκτικό τρόπο τήν ομαδα του στο γήπεδο και εφυγε θριαμβευτής απο το Λονδίνο...

    
                        Ο Ευαγγελος Μαρινάκης ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ο ανθρωπος που εδωσε αλλον αέρα στόν Πρωταθλητή με τούς καλούς παίκτες που εχει αγοράσει εδωσε αλλη μορφή στήν ομαδα...

     
                         Ειναι αλήθεια οτι ο κ. Μαρινάκης κατάφερε να κάνει τόν Ολυμπιακό υπολογίσιμο οχι μόνο στήν Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τήν Ευρώπη...
                     Κι'αυτό τού έλεγαν στό γήπεδο οι φίλοι του Ολυμπιακού τους οποίους χαιρετά στο τέλος του παιχνιδιού στο Λονδίνο!
                     Βαγγέλη προχώρα, του φώναζαν ολοι...

            
                         Μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα, ο Παρντο πανηγυρίζει έξαλλα το γκόλ που πέτυχε μαζυ με τον Σαλίνο. 
                    Στιγμές που μόνο με τον Ολυμπιακό μπορεις να ζήσεις...

                      
                    Εδω ο ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ διώχνει την μπαλα κορνερ μπροστα απο τον εκπληκτικο Φορτούνη, ο οποιος ανέλαβε να τό κτυπήσει και α λά Χατζηπαναγή εστειλε τήν μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-2 για τόν Ολυμπιακο!!!

    
                          Ειναι η ωρα του Φινμπογκασον να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε κάνοντας το 2-3, που ηταν και τελικό αποτέλεσμα του αγώνα Αρσεναλ - Ολυμπιακού...

     
                     Ακόμα και οι παίκτες της Αρσεναλ "μπήκαν" γκολ μη μπορώντας να συγκρατήσουν τούς αντιπάλους τους, παίκτες της Ελληνικής ομάδος!..

     
                          Μια ομάδα παικτών με τον Σιοβα, τον Κασάμι τον σκόρερ Παρντο και τον Σαλίνο, εγιναν ενα κουβάρι και πανηγυρίζουν το πρωτο γκόλ της ομαδος τους.
                     Η μεγαλη νίκη του Ολυμπιακου επι της Αρσεναλ στο Λονδίνο, απεδειξε πως μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη ερχεται-αναδεικνύεται στην Ευρώπη, στο Τσαμπιονς Λιγκ.
                     Μπραβο Ολυμπιακέ μου.
                             Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου...
                             Ειναι Θρύλος...
                             Προχωράμε...
                                                                              Γιώργος Κοντονής
                                    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου