ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ...

• Την Κυριακή οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουν...
• Ποιόν και γιατι, θα το ψηφίσω;
• Οι τέσσερις...Σωματοφύλακες!

           Οσο πλησιάζουν οι ωρες, τόσο οι "αντίπαλοι" βγάζουν...χολή ο ενας για τόν αλλον! Ολο αυτόν τόν καιρό δέν πήρα θέση, επειδη και οι τέσσερις ειναι πολυ καλοί μου φίλοι! Ομως δέν ειναι δυνατον να αναδειχθούν και οι 4 πρόεδροι-αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς! Απο αυτούς ο ενας θα πάρει την καρέκλα! Θα γίνει προεδρος της πιο μεγάλης Παράταξης της Ελλάδος, που εχουμε στον Δεξιό-Κεντροδεξιό χώρο!





            Η Νέα Δημοκρατία εχει ανάγκη απο εναν ανθρωπο, που θα ειναι μεσα στην Βουλή και που θα παίρνει αποφάσεις με γρήγορες κινήσεις, ωστε να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα, που σήμερα για ολα οσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία "τρίβει τα χερια του" απο χαρά! Δέν πρέπει λοιπόν σε καμιά περίπτωση οι Νεοδημοκράτες να του δώσουν καί την χαρά της εκλογής κάποιου που δια αντιπροσώπου θα μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής! Ετσι πρέπει να ψηφιστεί για πρόεδρος-αρχηγός ενας που επαναλαμβάνω μεσα απο το Κοινοβούλιο θα τα...ριχνει στήν Κυβέρνηση και στόν Αλέξη Τσίπρα.

    
                  Σέ λίγες ωρες οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουν!
                  Βγάζουν τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
                  Οι υποψήφιοι ειναι τέσσερις! Και οι 4 οχι ηταν, αλλα ειναι υπέροχοι! Ομως τίς τελευταίες ωρες ο ενας ξέφυγε και ξεπέρασε καποιες απο τίς κόκκινες γραμμές της εκλογικής αναμέτρησης! Ετσι έφτιαξε ενα διαφημιστικό σποτ-video που παρουσιάζει ολους τούς αλλους  "άχρηστους"! Ιδιαιτερη μνεία κάνει στον σημερινό πρόεδρο της Παράταξης, τονίζοντας πως ειναι μεγάλος σε ηλικία  και πως η ΝΔ χρειάζεται αλλον νεώτερο! Δεν τόλμησε ομως να μας πει οτι εαν ο ίδιος εκλεγεί δέν θα μπορέσει να ειναι μέσα στην Βουλή! Αλλά δέν μας λέει πως, σε επικείμενες εκλογές και στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ποιόν  θα δώσει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης; Ε; Κι'αυτό, αφού ο ίδιος, δέν θα εχει εκλεγεί βουλευτής; Στήν περίπτωση αυτή δέν μπορεί ο κ. Παυλόπουλος να παραβεί το Συνταγμα και να δώσει εντολή σε κάποιον Εξωκονοβουλευτικό! Αυτό γίνεται μονο στην περίπτωση "Κυβέρνησης ολων των Κομματων"! Δηλαδή σε Οικουμενική Κυβέρνηση!  

     
                  Ειναι πολλά που πρέπει οι Νεοδημοκράτες πρίν πάνε στίς κάλπες την ερχόμενη Κυριακή, να γνωρίζουν! Να μάθουν ποιόν πρέπει τελικά να ψηφίσουν! Το γιατι, το γνωρίζουν καλά εκείνοι...  Θα πω ομως πως τούτη η εκλογική αναμέτρηση χρειάζεται ιδιαιτερη προσοχή, γιατι ο καιρός ειναι πονηρός και παίζονται πολλά παιχνίδια, απο την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!  Χρειάζεται λοιπόν, να υπάρξει ενας πρόεδρος-αρχηγός με πυγμή, με δυναμικότητα, με πειθώ, ωστε να μπορέσει μέσα στήν Βουλή να αντιμετωπίσει τόν Πρωθυπουργό και τήν Κυβερνηση του... Μέσα στην Βουλή ομως... Ετσι δέν ειναι;
                                                                 Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου