Ε Υ Θ Ρ Α Σ Τ Η !

• Σοβαρές απώλειες η Κυβέρνηση...
• "Εφυγαν" τρείς!
• Άρχισαν τα...όργανα!

         
 
Τελικά αυτο το περιβόητο Πολυνομοσχέδιο που ειχε κύριο θέμα τούς Πλειστηριασμούς ακόμα και τής πρώτης κατοικίας , πέρασε με 153 ΝΑΙ!
              Ομως, άφησε πίσω του συντρίμμια! Άφησε χάος! Άφησε κενά! Χάθηκαν ολες οι ελπίδες, για ενα καλύτερο αυριο των Ελλήνων, που ημέρα με την ημερα γίνονται ολο και πιο φτωχοί!..
              Ετσι πλέον, υστερα απο τα τελευταια γεγονότα η Κυβέρνηση υπέστη μια μεγάλη ήττα! Εχασε καποιο μερίδιο απο την αριθμητική της δύναμη! Και ολα πλέον κρέμονται απο μια λεπτή κλωστή!
              Η Κυβερνηση εχει λοιπόν μια εύθραυστη πλειοψηφία!
              Και το crash test, που ηταν η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, οδήγησε σε διαρροές!!!
            Κι'ετσι αρχισαν τα...όργανα!

   
                 Τα...όργανα αρχισαν με την παραίτηση του πρώην υπουργου και..."δεξιού χεριού" του Αλεξη Τσίπρα, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποιος απο την αρχη δεν...κόλλαγε με τούτο το Κυβερνητικό σχήμα! Το ειχε μάλιστα διαμηνύσει στον Πρωθυπουργό απο την αρχη, πως δεν θα ψηφίσει τα προαπαιτούμενα, το πολυνομοσχέδιο! 


                
                  Ετσι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επειτα απο συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα υπέβαλε την παραιτηση του κι'απο βουλευτής, επιστρέφοντας την έδρα του στο Κόμμα του! Την παραιτηση του την εκανε γνωστη με αυτή εδω την ανακοίνωση...

    
                  Ειχε βεβαια προηγηθει η επιστολή που εστειλε ο κ. Σακελλαρίδης, στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία του ανακοινώνει την παραιτηση του απο το βουλευτικό αξίωμα!
     
                Λίγο μετά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλιας, ο οποιος ειχε προειδοποιήσει πως δέν θα ηταν στην Βουλή, επειδη διαφωνει ως πρός τον τρόπο που αναζητούνται τα προαπαιτούμενα και για το πολυνομοσχέδιο.  Υστερα απ'ολα αυτά, με απόφαση του ο Πρωθυπουργός διέγραψε απο την Κοινοβουλευτική Ομαδα του Κόμματός του, τόν βουλευτή Στάθη Παναγούλια!


    
                    Το ιδιο εγινε και με τον βουλευτή Αχαΐας, που ειχε εκλεγή με την σημαία των ΑΝΕΛ Νικο Νικολόπουλο, ο οποιος ειχε διαμηνύσει οτι θα καταψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο, κατί που εκανε πράξη!
                    Ετσι ο Πάνος Καμμένος διέγραψε απο την ΚΟ του Κόμματός του, το κ. Νικολόπουλο, ο οποιος ειπε πως, ως πρόεδρος Κόμματος, συνεργάστηκε με τον Πανο Καμμένο, οποτε δέν μπορει να επιστρέψει την έδρα, οπως του ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ!
                    Εχουμε πλέον μια εύθραυστη πλειοψηφία στην Κυβερνηση!
                    Πάντως την θέση του  κ. Σακελλαρίδη πηρε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναδάκης!
                    Τίποτα σημερα για την Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, δέν ειναι οπως χθές...
                    Και ερχονται πολλά και δύσκολα νομοσχέδια, οπως το ασφαλιστικό και ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τι μπορει να γίνει...
                    Αρχισαν τα όργανα λοιπόν...
                                                                     Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου