ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ!

• Ηρθε η ωρα της απόφασης!
• Ψηφίζουμε για το αυριο της ΝΔ...
• Με το χερι στην καρδια...



 
           Ηρθε η μεγάλη στιγμή!
           Εφθασε η ωρα της απόφασης!
           Σε λίγες ωρες η τύχη της Νέας Δημοκρατίας θα...πάει στα χεριά ενός απο τούς τεσσερις κυρίους που βλέπετε στήν φωτογραφία. Ετσι εμείς με τήν κατάλληλη απόφαση μας και με το χέρι στην καρδιά, πρέπει να εκλέξουμε τον καλύτερο, ο οποιος θα στειλει την Παραταξη στα Ουράνια! Θα τα βάλει με την Κυβέρνηση και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού!
           Στα χέρια μας λοιπόν κρατάμε το μέλλον αυτού τού Κόμματος...
            
   
           Σε λίγες ωρες ψηφίζουμε και εκλέγουμε οχι μόνο τον νέον πρόεδρο, Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, αλλα τόν αυριανό Πρωθυπουργό! Ετσι η απόφασή μας θα παίξει πολύ πολύ σπουδαιο ρόλο στό αυριο της χώρας μας.
           Σημερα η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται εναν πρόεδρο, εναν Αρχηγό, ο οποιος ΜΕΣΑ στο Κοινοβούλιο θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ο ΙΔΙΟΣ την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, τον Τσίπρα και  την παρέα του και οχι ΔΙ'ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!
           Γι'αυτό η ψήφους μας θα παιξει σπουδαιο ρόλο! 
           Ετσι με το χερι στην καρδιά πρεπει σε λίγες ωρες να ψηφίσουμε χωρίς παρωπίδες τον ανθρωπο αυτόν που θα οδηγήσει την πληγωμένη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο της ανόδου, της επιτυχίας! 
           Και ο ανθρωπος αυτός πρέπει να ειναι πάντοτε στο γραφείο του στο Κόμμα και πολύ περισσοτερο να ειναι ΜΕΣΑ στην Βουλή, ΜΕΣΑ στό Κοινοβούλιο δυνατός και έτοιμος για ολα!!! Και ο ανθρωπος αυτός πρέπει να εχει μεγάλη ΠΕΙΡΑ, απο δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να βγάζει τα κάστανα απο την φωτιά, χωρίς να καίγεται αλλά και να κάει και τούς αλλους! Ετσι δεν ειναι;
                                                               Γιώργος Κοντονής  
           




1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ 4 ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή