Η ΕΝΟΤΗΤΑ...

• Δέν επρεπε να παραιτηθει τώρα...
• Απέφυγαν την  διάσπαση!
• Έξω ο Ανδρέας Παπαμιμίκος...

       

 Ακούστηκαν πολλά!
         Ειπώθηκαν ακόμα περισσοτερα!
         Τα..."γαλλικά", ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!
         Και υστερα, ο προεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μειμαράκης, υπέβαλε την παραιτηση του "για τήν Ενότητα του Κόμματος"! Παραμένει βεβαίως υποψηφιος προεδρος για την ΝΔ!

   
             Προσωπικά πιστευω, πως ο Ευάγγελος Μειμαράκης ΔΕΝ επρεπε να παραιτηθεί! Επρεπε να παραμεινει στη θέση του και να μην παιξει το παιχνίδι κάποιων καλοθελητών! Ομως ο κ. Μειμαράκης σκεπτόμενος την Ενότητα και μόνο της Παράταξης παραιτήθηκε και όρισε επικεφαλής-Αντιπρόεδρο τον Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποιος χειροκροτηθηκε  μάλιστα απ'ολους!..
             Τώρα, ας δούμε
              Η δήλωση αυτή του πρώην προεδρου πιά, υποψηφίου προεδρου της ΝΔ Ευαγγελου Μειμαράκη δημιουργησε πολλές συζητήσεις μεταξύ των βουλευτων, αλλα και οχι μόνο. Εγιναν τα γνωστά "πηγαδάκια" και οι συζητήσεις κράτησαν μέχρι αργα! Αλλοι έλεγαν πως ΔΕΝ επρεπε να υποβάλει παραιτηση. Ενω κάποιοι αλλοι συμφώνησαν πως για το καλο της Ενοτητας, έπραξε σωστά...

    
                Επειτα απο τίς τελευταίες αυτές εξελίξεις ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, ο υπεύθυνος αυτου του Κάζου, του φιάσκου και της φαρσοκωμωδίας της περασμένης Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015, βλέποντας πως ΔΕΝ τον "παίρνει" να κάνει αλλο παιχνίδι, δήλωσε πως "κωλύομαι να προεδρεύσω της ΚΕΦΕ"! Ετσι ο ανθρωπος που εγραψε την μαύρη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας παραιτήθηκε!..
                Ενδεχομένως ο νεαρός να παραιτήθηκε, γιατι πιστευε, πως θα έπαιρνε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας!!! 
               Οχι! Δέν διαβάσατε λάθος! 
               Κι'αυτό, επειδη το Καταστατικό της Παράταξης, αναφέρει πως σε περιπτωση παραίτησης του προεδρου, μεταβατικός πρόεδρος αναλαμβάνει ο γραμματέας του Κομματος!
               Ομως επειδή η κατασταση ηταν κάπως, δεν τόλμησε ΟΥΔΕΙΣ να φέρει κατι τέτοιο για συζητηση! Ουτε καν αναφέρθηκε ακόμα κι'απο τόν Ανδρέα Παπαμιμίκο.
               Ας ελπίσουμε αυτή την φορά ολα να πανε καλα και να γινουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρου της Νέας Δημοκρατιας. Ως πρώτη ημερομηνία ειναι η 13 Δεκεμβρίου 2015...
                                                                 Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου