ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

• "Τρελός" ο προϋπολογισμός της Βουλής!
• Πολλοί Κωδικοί, για πολλές σπατάλες...
• Δαπάνες που προκαλούν πολλά ερωτήματα!

       

  Εμείς πεινάμε! Κι'αυτοί στην Βουλή κοιτάζουν πως θά βολευτούν καλυτερα! Ετσι κάνουν τα πάντα, ωστε (ολοι αυτοί) να μήν γίνουν σαν εμάς, φτωχοί και πεινασμένοι!
            Φροντίζουν λοιπόν, προκειμένου να μην χαθεί, ουτε ενα απο τα προνόμια τους!
            Γι'αυτο κι'αυτός ο προϋπολογισμός τής Βουλής παραμένει και μάλιστα ιδιαιτερα αυξημένος και οπως πολύ σωστά μου ειπε ενας καλός φίλος, "παραφουσκωμένος"!!!
            Εγκρίθηκαν λοιπόν πολλά Κονδύλια! Κονδύλια για καθε γούστο, οπως βλέπω και στην ανακοίνωση της Βουλής! Κονδύλια για αγορά απο φάρμακα μεχρι μπότες, παπούτσια για την φρουρά!..
          
   
              Ανάμεσα στίς αλλες δαπάνες, υπαρχουν και οι "ειδικές αμοιβές", οπως και οι ανελαστικές  δαπάνες! Και ολα αυτά προκαλούν εύλογα ερωτήματα! Κι'αυτό ειναι σωστό, γιατί γινονται σε μια εποχή που ολα πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο! Τήν ωρα που δέν ειναι λίγοι αυτοί που για ενα κομματι ψωμί ψάχνουν ακόμα στούς κάδους απορριμμάτων!  ´Η, μήπως δέν ειναι ετσι!;

     
               Η Βουλή πληρώνει 5.000 ευρώ και για τα παπούτσια των Ειδικών Φρουρών! Το ιδιο,,για υφάσματα, για τήν προμήθεια ιματισμού, υφασμάτων και λοιπών συναφών υλικών η Βουλή πληρώνει ενα κονδύλι  που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ! Ακόμα οπως ανακοινώθηκε το Κοινοβουλιο θα "χαλάσει-δαπανήσει" πάνω απο 65.000 ευρω, για την αγορά επίπλων! Εκεί που πρέπει να σταθούμε ειναι στο γεγονός της έγκρισης δαπάνης αγοράς κλιματιστικών αξίας 169.000 ευρω! Οπως εγινε γνωστο η Βουλή θα πληρώσει σε φυσικά πρόσωπα, πολλά χρήματα. Το κονδύλι αυτο ανέρχεται σε ενα εκατομμύριο εκατο χιλιάδες ευρω! Ακόμα για τήν αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πληρώσουμε (εμεις τα πληρώνουμε ολα... Ετσι δεν ειναι;) ενα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρω! Αφηστε που για να αγοραστούν φωτοτυπικά μηχανήματα θα πληρώσουμε 40.000 ευρω! 
                  Ρεεε, εκει μέσα στην Βουλή πατε καλά; Ε; 
                  Ειναι πολλα, τα λεφτα!..
                 Το μονο Κονδύλι που ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να πει κουβέντα ειναι τα 700.000 ευρω, που εχουν εγκριθεί και που προορίζονται για τήν οικονομική ενίσχυση των ανηλίκων παιδιών των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστών και λιμενικών που επεσαν-εχασαν την ζωή τους,  κατα την εκτέλεση του καθήκοντος!
                                                              Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου