"Β Ο Η Θ Ε Ι Α Α Α Α Α" !

• Σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Αλεξης!
• Τηλεφώνησε στον Προκόπη Παυλόπουλο...
• Καμια βοήθεια λένε τα Κόμματα...

     

   "Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς..."!
             Αυτό λέει ο φιλόσοφος λαός μας, οταν προκειται για κάποιον που εκανε κάτι πολυ σοβαρό και που δέν επρεπε...  Και επειτα ερχεται και ζητάει την βοήθεια απο τούς αλλους!
           Κάπως ετσι πουλέτε το σκέφτηκε το..."πράγμα" ο Αλέξης Τσίπρας και απο τό Ισραήλ οπου βρίσκεται τηλεφώνησε στον Προπεδρο της Δημοκρατίας και του ειπε "το και το"!
            Του ζήτησε να..."μεσολαβήσει" και να γίνει η Σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου, οσο το δυνατόν γρηγορότερα! Βέβαια αυτο, δεν μπορει να γίνει τίς επόμενες ημέρες, επειδή ο Προκόπης Παυλόπουλος πραγματοποιεί Επίσημη Επίσκεψη στήν Ιταλία...
           Φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε πως ΜΟΝΟΣ του δέν μπορει να τα βγάλει πέρα και μέσω του Προεδρου της Δημοκρατίας θέλει να ζητήσει ΒΟΗΘΕΙΑ απο τα αλλα Κόμματα!
           Αλλα κάτι τέτοιο με ανακοινώσεις τους, ολοι...,ή σχεδόν ολοι τό ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ!..


   
               Ομως, ολη αυτή η...ιστορία της Σύγκλησης του Πολιτικού Συμβουλίου, μου...μυρίζει κάτι αλλο! Κάτι πολύ πολύ πιο σοβαρό, που κρύβεται πίσω απο ολα αυτά!..
               Φαίνεται πως, επειδή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ΔΕΝ μπορεί να τα βγάλει πέρα ΜΟΝΟΣ του δεν ζητάει μόνο βοήθεια, αλλα θέλει την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ σε ενα νέο Κυβερνητικό σχήμα!
               Δέν του βγαίνουν ρεε παιδί μου τα...χαρτία!
               Απο την αλλη τα...κουκία ειναι λίγα και ενδεχομένως να γίνουν λιγότερα σε λιγο καιρο...
               Κι'ετσι αποφάσισε να ζητήσει οχι μονο βοήθεια, αλλα και κατι περισσότερο!!!


    
                Αλέξη μου δέν σου τα'πανε καλα! Τις δικές σου βλακείες, αλλα και των ανθρώπων σου (βλέπε ΓιαΝης Βαουφάκης κλπ!) που ολους εκείνους τούς μήνες στην "πρώτη φορα Αριστερά" Κυβέρνηση, με ολα οσα εκαναν έφεραν τήν τραγική κατασταση που σήμερα βρίσκεται η χώρα, ζητάς τωρα και συνενόχους;  Ζητάς συνεναίσεις απο τα αλλα Κόμματα; 
                   ΟΧΙ Αλέξη μου κατι τέτοιο δέν μπορεί να γίνει... Εσυ έφερες τήν κατάσταση σ'αυτό το σημείο, εσυ να τα βγάλει πέρα μονος σου...
                 Ναι! Ναι, Αλέξη μου, "οπως έστρωσες θα κοιμηθείς..."!!!
                   Βέβαια, κάπου εκεί κοντα ειναι και η Οικουμενική Κυβέρνηση! Ε, Αλέξη μου;
                                                              Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου