Σ Η Μ Ε Ρ Α

• Στίς 12 το μεσημέρι το Συμβουλιο των Πολιτικων Αρχηγών!
• "ΟΧΙ" των Αρχηγών για το ασφαλιστικό...
• Ραντεβού για...εσπρεσσακι, με τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!







      Δέν ξερω τι θα βγεί, απο αυτη τη σημερινή συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών υπό τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που γίνεται ετσι χωρίς πρόγραμμα για να θυμηθώ μια ωραία Ραδιοφωνική εκπομπή που εκανε η μεγάλη δημοσιογράφος Μαρία Ρεζάν, στη δικη μας ΕΡΤ, στη δική μας ΕΡΑ τότε...
                Ισως ειναι ενα ραντεβού για ενα "εσπρεσσακι" κερασμένο απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, οπως υποστηρίζουν κάποια απο τα στελέχη των Κομμάτων!!!
                Ισως...


                 Δήλωσε πρίν λιγες ωρες ο Προκόπης Παυλόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την σημασία του σημερινού Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Και εχει δίκιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατι η "συνάντηση" ειναι άνευ σημασίας!..

        
                 Ειναι αλήθεια ομως πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει την συνέναιση της Αντιπολιτευσης! Κι'αυτό θα επιδιώξει να πετύχει στο Συμβούλιο των Πολιτικων Αρχηγων που αρχίζει στίς 12 το μεσημερί! Βέβαια πρίν απο τη συνάντηση αυτη οι πολιτικοί αρχηγοί μίλησαν τηλεφωνικά (τούς πηρε ο Πρωθυπουργός) με τόν Αλεξη Τσίπρα, στον οποιο ειπαν τίς θέσεις τους και τίς απόψεις τους. Και ιδού τι αναφέρει το ρεπορτάζ...
              
    
               Προσωπικά πιστευω, οτι ο Αλέξης Τσίπρας αργησε να συγκαλέσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών! Κι'αυτό, επειδή πιστευε πως θα τα κατάφερνε και μαζυ με τόν συμπαίκτη του Πάνο Καμμένο, θα έβγαζαν τα...κάστανα στην φωτιά!
                  Φαίνεται πως, ενω μιλάει για συνέναιση, ουσιαστικά - μέσα του ΔΕΝ την θέλει!!!! Κι'αυτό ειναι αλήθεια!
               Περίεργη και εντυπωσιακή ηταν η δήλωση που εκανε χθές ο Αλεξης Τσίπρας. Ειπε στον Σταυρο Θεοδωράκη πως "οταν ειμαστε στην Αντιπολίτευση λεμε και κάνουμε πολλά. Ετσι θα συνεχίσουμε;.."!
                 Αλέξη μου, εσυ εφάρμοσες και μάλιστα ΠΡΩΤΟΣ αυτό το μέσο! Τωρα τι ζητάς; Ε;
                                                                Γιώργος Κοντονής 
               

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου