ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ!

• Φασίστες κτύπησαν το Γιώργο Κουμουτσάκο!
• Ηθελαν να..."καπελώσουν" το συλλαλητήριο των Ποντίων...
• Απο θαύμα σώθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας!

     


  Ε, αυτο πια πάει πολύ!
         Ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα (δέν ειμαι ομως βεβαιος σήμερα γι'αυτο...) οπως ειναι η Ελλάδα μας που σε ολο τόν κοσμο εδωσε τα φώτα της Δημοκρατίας!
        Ομως αυτο, που κάποια φασιστοειδή στοιχεια, εκαναν χθές και που κάνει τόν γύρο του κόσμου , ανατρέπει "τα παντα ολα", για την Πατρίδα μας!..
       


  Φασίστες απο την Ακροδεξιά μολις είδαν στη συγκέντρωση τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γίωργο Κουμουτσάκο, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν άγρια! 
        Διασώθηκε απο θαύμα!

   
              Οι φασίστες δεν κτύπησαν μόνο τόν Γιώργο Κουμουτσάκο, αλλα τήν Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ! Φαίνεται πως αυτο ηταν ο στόχος και ο σκοπός τους! Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α! 
              Δέν πρεπει ομως σε καμιά περιπτωση να τούς αφήσουμε να αιματοκυλίσουν την Ελλαδα! Ετσι, ολοι πρέπει να αντισταθούμε κατα αυτών των  α ν θ ρ ω π ο μ ο ρ φ ω ν  φ α σ ι σ τ ώ ν...    
              Πρέπει λοιπόν ενωμένοι να τούς αντιμετωπίσουμε καί να τούς απομονώσουμε!

        
                Τετοιες εικόνες ειχαμε καιρό να δούμε...
                Ειναι γεγονός πως αμαύρωσαν την Δημοκρατία! Και εχει δίκιο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποιος μιλώντας αμέσως μετά τα θανατηφόρα κτυπήματα που δέχτηκε απο τους φασίστες,  στην Ολομέλεια της Βουλής κατήγγειλε ως ηθικο αυτουργό τόν υπουργό της Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποιος λίγες ωρες πρίν ειχε πει-δηλώσει πως "δέν υπήρξε ποτέ Γενοκτονία των Ποντίων"

    
                  Τήν ιδια καταγγελία εκανε η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποιος μίλησε πως η επίθεση αυτή εχει ονοματεπώνυμο! 
                      
      
                      Αυτα τα φαινόμενα δέν ειναι καλά!
                      Δείχνουν πως κατι αλλο γίνεται! Και πως κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν την Πατριδα μας σε αλλους δρόμους.
                       Ισως να ηθελαν να στρέψουν την προσοχή των Ελλήνων που τοσα και τοσα υπομένουν απο τα μνημόνια και την πτώχευση που μας εχουν φέρει, κάπου αλλου! Σε κάτι αλλο...

    
                     Λένε απο τήν Κυβέρνηση πως η Αστυνομία  βρίσκεται κοντα στο να συλλάβει του δράστες! Ομως πιστευω πως η Αστυνομια η οποια ενδεχομένως να ειχε πάρει και ανάλογες εντολές, ωστε να μήν κάνει καμια επέμβαση οτι κι'αν συμβεί, αργησε να πάρει θεση! 
                     Επρεπε τουλάχιστον να συλλάβουν αυτούς που μπροστά τους κτύπησαν τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Αυτούς τους πεντε εξι τραμπούκους!
 
     
                    Οι εικόνες αυτές που παρουσιάζουν τους φασίστες τραμπούκους να κτυπουν με βάναυσο τρόπο το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, εκαναν και κάνουν τον γύρω τιυ κόσμου. 
                   
      
                     Και δυστυχώς παρουσιάζουν τήν σημερινή κατάσταση, η οποία επικρατεί στην Ελλαδα, της γιά "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"  Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
                        Αυτή ειναι η τραγική αλήθεια. Είτε κύριοι της Κυβέρνησης σας αρέσει... Είτε οχι...
                     Ν τ ρ ο π ή   σ α ς...
                                                                         Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου