"ΡΕΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ...Γ...Σ;"!

• Ο...ερωτυλος Ανδρέας Παπανδρέου...
• Δέν συγχωρούσε εύκολα...!
• Τι εγινε μέσα σε...ασανσέρ στό Λονδίνο!

       
              Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο!
              Εδω γίνεται η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, υπό τήν Προεδρία της Βρετανίας και της Μαργαρετ Θάτσερ...
              Το...σενάριο "γράφεται" μεσα σε ασανσέρ! Και οπως συμβαίνει σε τετοιες περιπτώσεις σε λίγα-ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα που εισαι, βρίσκεσαι πολύ κοντά με κάποιον ή με κάποια και τοτε η σκέψη, αρχίζει να...πετάει!!!

     
               Σ'αυτή την ιστορία μας...
               Σ'εκεινο το ασανσέρ...
               Εκείνη την στιγμή συναντήθηκαν και πηραν το ιδιο ασανσέρ η Μαργαρετ Θάτσερ, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος! 
               Στην αρχη υπήρξε, οπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτωσεις αμηχανία...  Ο Ανδρέας ομως με πολλές ανησυχίες μέσα του και...ερωτύλος οπως ηταν, κάτι πονηρό σκέφτεται...

                 
                Ετσι ριχνει μια...αγκωνιά  στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο που ηταν δίπλα του και ηταν...φευγάτος και του λέει "ρεε σύ Γιάννη, την γ...ς την γριά;"!!! Και οπως ολοι καταλαβαίνεται ο  Γιάννης Χαραλαμπόπουλος εμεινε...άγαλμα και δέν του απαντησε... Εχασε την...φωνή του ο ανθρωπος!!!

    
                  Δέν πέρασε αρκετή ωρα και ο Ανδρέας Παπανδρέου ρίχνει νέα...αγκωνιά στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. "Γιάννη σου ειπα κάτι! Θά...πήγαινες με την γριά; Θα την πήδαγες;"!!!
                  Υπήρξε μια μικρή σιωπή και αμέσως μετά ο Γιάννης, για ολους τους δημοσιογράφους, ο μπάρμπα-Γιάννης, ξέσπασε σε ενα γέλιο δυνατό! Νευρικό! Αλλόκοτο! Βλέποντας ο Ανδρέας αυτή τήν περίπτωση άρχισε κι'εκεινος να γελάει δυνατά!!!!!

 
     
                     Την ιδια ωρα, η Μάργαρετ Θάτσερ, που δέν κατάλαβε τι ειχε συμβεί καί δέν ήξερε τι έλεγαν οι δύο Ελληνες πολιτικοί, παρασύρθηκε απο τα γέλια τους και άρχισε να γελάει κι'αυτή δυνατα!!!
                     Και κάπου εδω η ιστορία, το σενάριο γράφει THE END, αλλωστε ειχαν φθασει στην αιθουσα συνεδριάσεων...
                     Ετσι και οπως γίνεται πάντοτε "τέλος καλό...ολα καλά"!.. Ή, οπως λέμε στα παραμύθια "κι'εζησαν αυτοί καλά! Κι'εμείς καλύτερα"!!!
                                                               Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου