ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ...

• Οκτω ωρες κουβέντας μόνο για τούς προσφυγες...
• Ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ και ο Λεβέντης της Ενωσης Κεντρώων, δέν υπέγραψαν...
• Σε  "Πνεύμα Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης", το Κοινό Ανακοινωθέν...
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

           Ολοι εφθασαν στην ωρα τους, στην Προεδρία της Δημοκρατίας, για την υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών, για τους Πρόσφυγες που εχουν κατακλύσει απο το ενα άκρο εως το αλλο την Χώρα μας!
           Μπορει στα βασικά να συμφώνησαν οι περισσοτεροι!
           Αυτό ομως δέν σημαίνει οτι ο Αλεξης Τσίπρας και η παρέα του πήραν καί το ok προκειμένου να ακολουθήσουν την δική τους γραμμή! 
           Θα πρέπει ομως να πω, πως υστερα απο τό Κοινό Ανακοινωθέν τό οποίο δέν υπογράφουν ο ΓΓ του ΚΚΕ και ο προεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο κ. Τσίπρας πηγαίνει την Δευτερα στίς Βρυξέλλες στη Συνεδρίαση των Ηγετών της Ευρώπης, με τίς κοινές θέσεις των Πολιτικών Αρχηγών για το Προσφυγικό!
            Ειναι πάντως γεγονός πως εαν οι Πολιτικοί Αρχηγοί χρειάζονται για την σύνταξη ενος Κοινού Ανακοινωθέντος ΟΚΤΩ ωρες, φαντασθειτε πόσες ωρες θα...καταναλωθούν για το Ασφαλιστικό και για το Φορολογικό! Ή για κάποιο αλλο ζήτημα... Ε;


               Οκτώ ωρες λοιπόν Συνεδρίασης υπό τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δυστυχώς ΔΕΝ γίναμε σοφότεροι! 
               Ολοι καταλάβαμε πως αν οχι ολοι, οι πιο πολλοί Αρχηγοί βλέπουν το δικό τους συμφέρον καί οχι αυτο της Ελλάδος!
               Αυτη ειναι η πραγματικότητα. Η αληθεια. Μια αληθεια που δυστυχώς δέν αρέσει σε κάποιους...
               Οταν λοιπόν χρειάζονται πάνω απο 8 ωρες για να συντάξουμε ενα ανακοινωθέν τοτε γραψε αλίμονο!!!
               Δέν πιστεύω να διαφωνεί κάποιος; Ε;
               "Με Πνεύμα Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης εναντι των Προσφύγων αλλά και θωρακίζοντας την ασφάλεια τού Ελληνικού Λαού, θα σεβαστεί (η Χώρα μας) στό ακέραιο τίς υποχρεώσεις της, με τόν τροπο που αυτές καθορίζονται απο τίς αποφασεις τών αρμοδίων Οργάνων της Ευρωπαικής Ενωσης"!
               Αυτη ειναι η αρχή του Κοινού Ανακοινωθέντος, που θα εχει μαζύ του στίς Βρυξέλλες ο κ. Τσίπρας, για τίς διαπραγματευσεις του με τούς αλλους Ηγέτες τής ΕΕ και με τόν Τούρκο, που θα πάρει μέρος στη Συνεδριαση των Ηγετων των Χωρών μελών της Ευρωπαικής Ενωσης.




              Στο περιθώριο της υπό τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κοινής Συνεδρίασης των Πολιτικών Αρχηγών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη χρονια πολλά για τα γενέθλια του και αφου τόν ρώτησε ποσα κλείνει, του ειπε για το...κέρασμα! Και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντησε λέγοντας οτι πλησιάζει τα 50 (ειναι 48 ετών) και πως το κέρασμα το εχει κανονίσει...


                  "Γιώργο έλα να βγούμε μια φωτογραφία για να μην νομίζουν οτι δέν μιλιόμαστε..."! Ειπε η Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης η κ. Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιωργο Κουμουτσάκο, ο οποιος απαντησε τονίζοντας πως "Μπορεί να ειμαι Μανιάτης, αλλά δέν κρατάω βεντέτα..."
                  Ειχαμε λοιπόν και τα...παραπολιτικά στο...περιθώριο της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τόν Προκόπη Παλόπουλο, τόν Προεδρο της Δημοκρατίας...
                  Ολα χρειάζονται...
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου