ΣΕ "ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ" Ο "ΠΑΠΠΟΥΣ" ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ!!!

• Φαίνεται πως κουραστηκε και επιθυμεί να φύγει...
• Ισως, κατι ειδε και εγκαταλείπει την Κυβέρνηση!
• Θα δίνει ομως "πατρικές συμβούλευσε", στόν Πρωθυπουργο...
Γράφει ο Γιωργος Κοντονής

              Τα φιλιά μου σε ολους...  Φαινεται σ'αυτη την φωτογραφία να λέει και νά στέλνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, λιγο πρίν πάρει την...σύνταξη του!!! Λέμε τωρα... Ετσι;
                     Εμαθα πως ο κ. Φλαμπουράρης εχει δηλώσει στον Πρωθυπουργό και "παιδί" του, τόν Αλεξη Τσιπρα πως επιθυμεί να μην ειναι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου... Δέν εμαθα τι του ειπε ομως ο Πρωθυπουργός!
                        Δύο  -λένε-  ειναι τα σενάρια! Το πρωτο ειναι οτι ο Αλέκος Φλαμπουραρης κουραστηκε και θέλει να...παρει το καπελάκι και να φύγει! Και το δεύτερο σενάριο ειναι πως ισως ειδε κάτι ο Μέντορας του Πρωθυπουργού και θέλει να την κάνει με...ελαφρά πηδηματάκια!!!
                     "Θέλει λοιπόν, ο "παππούς" Αλέκος Φλαμπουράρης να απεμπλακεί απο την ενεργό κυβερνητική δραση"! Μου ειπαν απο το Μέγαρο Μαξίμου, οταν ρωτησα εναν καλό μου φίλο που ειναι απο τα πρωτα βιολιά του Αλέξη Τσίπρα, τι τρέχει με τόν Φλαμπουράρη;
                     Ομως ο Αλέκος Φλαμπουράρης μπορει να..."αποστρατεύεται", παραμεινει ασφαλως ο "παππούς" των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα! Ακόμα θα...προσφερει τις υπηρεσίες του δίνοντας μόνο Πατρικές συμβουλές στόν Πρωθυπουργό.  "Συμβουλές για το καλό τόσο του Αλεξη, οσο και για την Χώρα μας", οπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά!!!
                      Καλά εμας, μας ρώτησαν, εαν θέλουμε τίς συμβουλές του..."παππου" Αλέκου; Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου