ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΥΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

• Ποιοι και πόσοι πηγαίνουν...σπίτι τους!
• Φεύγουν ολοι αυτοί που δημιουργησαν προβλήματα...
• Τι σηματοδοτεί η αντικατάσταση του υπουργού Παιδείας;

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Σε λίγες ημέρες η Μεγάλη Εβδομαδα (ήδη μπήκαμε στην κουφή, όπως την λέμε...) η Ανάσταση και τό Πάσχα. Ετσι όλοι οι Ελληνες ετοιμάζονται, παρά την φτώχεια τους να εορτάσουν όπως πάντα πατροπαράδοτα... 
    Και μετά την Ανάσταση, έρχεται ενας ευρύς ανασχηματισμός της Κυβέρνησης! 
    Προσωπικά πιστεύω, πως πρέπει να αλλάξει όλη η Κυβέρνηση. Αν και οι πληροφορίες που έχω ειναι οτι μετά το καλοκαίρι θα πάμε σε εκλογές! Κάποιοι πιστεύουν οτι οι εκλογές θα γίνουν πολύ πολύ πιο νωρίς...
        Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω απο τα...παπαγαλάκια του Μαξίμου ΦΕΥΓΟΥΝ πρωτοκλασάτα ονόματα της Κυβερνησης, επειδή έχουν δημιουργήσει όχι ένα, αλλά πολλά πολλά προβλήματα!
            Ο Νίκος Φίλης πηγαίνει σπίτι του, για την συμπεριφορά του στο υπουργείο της Παιδείας και επειδή συνεχίζει την επιμονή του για ρήξη με τήν Εκκλησία, που τόσο ανάγκη εχει τωρα ο Αλέξης Τσίπρας και φυσικά η Κυβέρνηση του!.. Ο Πρωθυπουργός θα κάνει το χατήρι του Αρχιεπισκόπου και θα απομακρύνει τον Νίκο Φίλη, που απαγόρευσε την είσοδο στίς αίθουσες των σχολείων στόν Κλήρο και στούς Αρχιερείς!!!
         Για τον Θ. Δρίτσα τόν υπουργό Ναυτιλίας υπάρχει μεγάλη οργή! Κι'αυτό επειδή η...πλεύση του ειναι διαφορετική απο αυτή της Κυβέρνησης!!! Ειναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις του γύρω απο τήν υπόθεση του μεγάλου λιμανιού και την πώληση του στην COSCO!!! Για τήν όλη συμπεριφορά του ο κ. Τσίπρας τον αποπέμπει!!!
           Ο Γιάννης Μουζάλας θα πληρώσει το..."λεκτικό του λάθος" (ολοι γνωρίζουμε τι είπε στην τηλεόραση και πως αποκάλεσε τα Σκοπια...) και μάλλον πηγαίνει στο Μαξίμου ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ετσι ο Αλέξη Τσιπρας θα κάνει και το χατήρι του Πάνου Καμμένου που εδώ και καιρό εχει ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Μουζάλα!..
          Στήν πόρτα της εξόδου απο το υπουργειο Εσωτερικών οδηγείται ο κ. Κουρουμπλής! Την θέση του στό υπουργειο, όπως το...δικό μου γνωστό παπαγαλάκι, μου λεει, κατα πιάσαν πιθανότητα, θα καταλάβει η Ολγα Γεροβασίλη. Εαν τελικά γίνει αυτό, τετο ναί, πάμε για εκλογές! 
           Πολλοί πιστεύουν πως ο Αλέξης Τσίπρας θα τής αναθέσει το υπουργείο Υγείας. Η Ολγα ειναι ιατρός και τα θέματα της υγείας τα γνωρίζει άριστα!..
           Ο...Αρχικαναλάρχης Νίκος Παππάς, επιθυμεί να πάει στό υπουργείο Ανάπτυξης...  Και ίσως ο Πρωθυπουργός να μην του χαλάσει το χατήρι! Τι φίλοι ειναι άλλωστε... Ε;
          Α!
          Υπάρχουν και κάποιοι υπουργοί που δουν ζητήσει τήν...απομάκρυνση τους!
          Ο ενας ειναι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, που εχει δηλώσει πως ΔΕΝ υπογράφει άλλες περικοπές...
          Και οι δεύτερος ειναι ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος όπως εχει κατ'επαναληψη τονίσει παρακαλεί τον Πρωθυπουργό, να τόν "απαλλάξει απο το μαρτύριο που περνάει..."!!!
          Μετά το Πάσχα λοιπόν ο ευρύς ανασχηματισμός! Εκτός κι'αν μας...προλάβουν οι ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου