ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
• Διέλυσαν βανάκι της Αστυνομίας με πέτρες και ξύλα...
• Η κατάσταση εχει ξεφύγει πανω εκει στην Ειδομένη...
• Ο κίνδυνος συμπλοκών ειναι ορατός πλέον!
         Ο φιλοξενούμενος νεαρός αυτός πρόσφυγας ή (λαθρο)μετανάστης με μια πέτρα στο χερι επιτίθεται κατα του βάν μικρού λεωφορείου της Αστυνομίας και καταστρέφει το παρμπρίζ! Τήν ιδια ωρα πολλοί αλλοι φιλοξενούμενοι με καδρόνια στα χερια σπάνε και τα υπόλοιπα τζάμια του αυτοκινήτου της Ελληνικής Αστυνομιλας! Ενώ κάποιοι αλλοι νεαροί πρόσφυγες πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ, οπως βλέπετε και στην (κάτω) φωτογραφία....
           Και ολα αυτά, επειδή το αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ, κτύπησε-τραυμάτισε εναν πρόσφυγα που εκείνη  την στιγμή επεσε απο τήν σκαλωσιά, την ωρα που έφτιαχνε κάτι στην σκηνή του! Το ατύχημα αυτο έφερε το αποτέλεσμα που βλεπετε και στίς φωτογραφίες που μου εστειλαν απο τήν Ειδομενη! Φωτογραφιες που δείχνουν τι προκειται να γίνει αυριο. Μεθαύριο. Σε λίγες ημέρες οταν οι Προσφυγομετανάστες θα αρχίσουν τις βίαιες επιθέσεις κατα των ντόπιων, κατι που κάνουν ακόμα και σημερα αλλα οχι οργανωμένα!!!


            ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να εγγυηθεί στούς ντόπιους πως ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!!
            Αντίθετα ο κίνδυνος ειναι ορατός! Ειναι μεγάλος! Ειναι μπροστά μας! Και το θέμα ειναι πως ΔΕΝ θα αργησει! Και αυτο φοβούνται οι κάτοικοι της Ειδομένης!
            Και απο ολα αυτά η Κυβέρνηση ειναι και παραμένει Α Π Ο Υ Σ Α...
            Δέν ενδιαφέρεται!
            Ετσι ο κίνδυνος να χαθούν ζωές Ελλήνων στην Ειδομενη, ειναι και παραμένει  ΜΕΓΑΛΟΣ!!!


            Πρέπει λοιπόν αμεσα η Κυβερνηση να πάρει μετρα.
            Μέτρα προστασίας των κατοίκων της Ειδομένης, απο τούς προσφυγες και τούς (λαθρο)μετανάστες, οι οποιο οπως φαινεται ετοιμάζονται για...ανταρτοπόλεμο! Και οποιον παρει ο...χάρος!!!
            Κυριοι της Κυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, πάρτε μετρα οχι αυριο, αλλά...ΧΘΕΣ!!! Ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα ειναι και ορατός και μεγάλος!..
            Τι δεν κατάλαβες (πάλι) ρεε Αλέξη μου; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου