ΑΠΟ ΤΟ 1985 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Ειπα κι'εγω;
          Δέν μπορει, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ναι ο γιός του Ανδρέα, να το εκανε μόνος του! Να μας εβαλε στο ΔΝΤ χωρίς να του το ειπε ή να του το ειχε πει κάποιος πρίν! Δέν...φθάνει το μυαλό του ρεε παιδί μου για κατι τέτοιο! Καί η αλήθεια φάνηκε μόλις πρίν λιγες ημέρες κατα την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τόν πρώην υπουργο του ΠΑΣΟΚ Στεφανο Τζουμάκα!
          "Σε απόρρητη σύσκεψη (ηταν τέλη 1985) στο Καστρί ο Ανδρεας Παπανδρέου μας ανακοινωσε οτι λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης, ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια κατάρρευση, ειναι η προσφυγή στο ΔΝΤ!"!!!  Τόνισε στον Πρωθυπουργό, ο πρώην υπουργός και απο τα σκληρά στελέχη του τότε ΠΑΣΟΚ, ο Στεφανος Τζουμάκας!!!
                Ετσι, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου βρήκε κάπου στο αρχείο του πατέρα του στοιχεια εκείνης της απόρρητης σύσκεψης στό Καστρί, τα πηρε μαζί του και απο το Καστελλόριζο χωρίς ντροπή μας εστειλε στην αγκαλιά του διαβολικού ΔΝΤ!!! Αποτέλεσμα αυτής της πράξης ειναι σήμερα τούτη η Κυβερνηση με τόν τρόπο της και τόν κόφτη της, να μας στείλει στα βράχια και ολοι να ειμαστε πλέον φτωχοί! Οπως λεμε νεόπλουτοι! Να λέμε πια νεόπτωχοι!
                 Αυτή δυστυχώς ειναι η αλήθεια! Είτε σε κάποιους αρέσει... Είτε οχι!
                   Στη συναντηση του με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου, ο αλλοτε "ισχυρός ανήρ" του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας αποκάλυψε, πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ειχε ορίσει και τον υπουργό Οικονομικών! Ειχε ορίσει τον Κώστα Σημίτη! Και φυσικά λιγο,αργότερα ηρθε και η διαγραφή, του αειμνηστου Γεράσιμου Αρσένη! Βέβαια αργότερα απο το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστηκά την χαλάρωση της εισοδηματικής πολιτικής! Υστερα απο αυτο παραιτήθηκε απο υπουργός Οικονομικών ο Κώστας Σημίτης!
                   Ειναι γεγονός παντως και σύμφωνα με τα οσα ειπε ο κ. Τζουμάκας στόν κ. Τσίπρα βγαινει το συμπέρασμα, πως ΔΕΝ μπήκαμε στό ΔΝΤ, επειδη πρόλαβε η ασθένεια του Ανδρεα Παπανδρέου!..
                   Ηρθε ομως ο Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου και να τα χάλια μας!!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου