ΤΈΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Επιτέλους!
          Γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου ΕΛΛΑΔΟΣ, ο οποίος σε αλλες χώρες, που ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ειναι η Γιορτή του Ποδοσφαίρου! Υπαρχει αντίρρηση;
          Ετσι στο,τέλος κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου το γήπεδο όπου γίνεται ο τελικός αγώνας ειναι ασφυκτικά γεμάτο, απο τούς φίλους και των δύο ομάδων που έφθασαν στον τελικό και ξεκινούν τα πανηγύρια απο πολύ νωρίς! Κι'αυτο, επειδή, οπως τόνισα, ο τελικός του Κυπέλλου ειναι η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Ολα αυτά πραγματοποιούνται στίς χώρες που ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!! Τελεία και παύλα!!!
           Στην Ελλαδα ομως τα πράγματα ξέφυγαν, ιδιαίτερα πολύ εφέτος!
           Κι'αυτό επειδή η για πρώτοδεύτερη φορά Αριστερά Κυβέρνηση θέλησε να πάρει στα χέρια της και το Αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! Ετσι ο,αρμόδιος υπουργός ο Σταυρος Κοντονής, που Παναθηνακοί, ΠΑΟΚτζήδες και ΑΕΚτζήδες τον παρέσυραν κόντεψε να καταστρέψει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!!! 
            Ετσι δέν ήταν λίγες οι φορές πού το GREXIT έφθασε πολύ πολύ κοντα μας! 
            Και οπως όλοι ξέρουμε η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ διαφυλάττουν με κάθε τρόπο το Αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαιλρου!
                  Ύστερα απο πολλές παλλινωδίες, πολλούς πολλούς τσακωμούς και απειλές, απο εγωισμούς (οχι το δικό μου θα περάσει ρεε!) ο τελικός γίνεται λίγες ώρες πρίν έρθει το GREXIT και στείλει την Ποδοσφαιρική Ελλάδα στα βράχια!!! Και για ολα αυτά η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδος ειναι οχι μεγάλη, αλλά τεράστια!
                  Ναι!
                  Ναί, ο τελικός διεξάγεται χωρίς ομως οι φίλαθλοι να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν! Ο Σταύρος Κοντονής χωρίς να λάβει υπ'οψην του το γεγονός οτι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ειναι γιορτή, απαγόρευσε την είσοδο των φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο!!! Ετσι η ΕΠΟ ΔΕΝ εξέδωσε εισιτήρια και ο τελικός θα διεξαχθεί με 300 προσκεκλημένους!!!
                  Ειναι η πρώτη φορά που ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος γίνεται προ κενών εξεδρών!
                  Κι'αυτή, αποτελεί και ειναι η ντροπή του ποδοσφαίρου μας...
                  Αυτά συμβαίνουν όταν η πολιτική και οι πολιτικοί θέλουν να σπάσουν το Αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και να...διοικούν αυτοί!!!!!
                  Ετσι δεν ειναι Σταύρο Κοντονή; Ε; Και σου το λέει ο,
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου