ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!

Γιώργος Κοντονής 
            Αποψε γινεται και ειναι η κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή! Εδω σε λιγες ωρες ψηφίζονται τα πάντα ολα με αποτέλεσμα η Ελλάς Τετέλεσθαι! Οι κυβερνητικοί βουλευτές (ειναι μέσα κι'αυτοί των ΑΝΕΛ!) ψηφίζουν ενα κατάπτυστο Νομοσχέδιο με το οποίο ξεπουλιέται ολόκληρη η Ελλαδα και μάλιστα με την υπογραφή ανθρώπων που εμείς με την ψήφο μας στείλαμε στην Βουλή, για να αλλάξουν κάποια πραγματα!
            Και αντι να γινει κάτι τετοιο, τούτοι πουλάνε ή γιά την ακρίβεια ξεπουλάνε όλον τον πλούτο της Χώρας μας και μάλιστα σε τιμή εξευτελιστική!
            Αποψε λοιπόν πεθαίνει η Ελλάδα και μαζί της και ολοι οι Ελληνες!!!
                  Η δημιουργία ειδικού Ταμείου μέσα σε ολα τα υφεσιακά μετρα (ετσι τα αποκάλεσε και τα ακοκαλει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!) ειναι η λαιμητόμος του Ελληνικού πλούτου! Απο, αυτό το Ταμείο, θα περάσουν ολα, πριν τα ξεπουλήσουμε για λίγα σέντς στούς ξένους! 
                  Και ολα ειναι, κομμάτια φιλέτα!
                    Βέβαια οι τεράστιοι φόροι που ερχονται, (ακόμα φορολογείται και το πόσες φορές τραβάτε το καζανάκι!!! Μιλάω σοβαρά δέν αστειεύομαι...), ο Κόφτης και ο Λεμονοστείφτης που μπαίνουν στην ζωή μας, στέλνουν τούς Ελληνες "απ'ευθειας" στην φυλακή ή στον θάνατο!!!
                    Οταν ο μισθός ειναι 700 ευρώ (θα ειναι κι'αυριο τοσα; Ουδείς ξέρει!!!) και η σύνταξη λίγο λιγότερα ή περίπου κάπου εκει, ή 500 ευρώ και οι υποχρεώσεις ειναι 1.000 ευρώ τον μήνα, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του να μας πουν πώς θα πληρωθούν ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;
                    Και δέν μιλάω τι θά φάει ο ίδιος και η οικογένεια του! Ετσι;
                    Τι δέν κατάλαβες πάλι Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου