ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Μόνο με μια τετοια Κυβερνηση, οι ξένοι θα έβαζαν χερι στήν περιουσία της όμορφης Πατριδας μας! Μονο με τόν Αλεξη Τσίπρα και την παρέα του οι δανειστές τα ζητησαν και το κακο για ολους εμάς ειναι οτι τα πηραν ολα! Με αυτή την Κυβερνηση αρχισε να πανηγυρίζει ο κ. Σοιμπλε και η δική του παρέα για την επιτυχία τους αυτη! Και το περίεργο ειναι πως για ολα αυτα τα κατάπτυστα η για πρωτοδεύτερη φορα Αριστερά Κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ξεσήκωσαν τον κόσμο για το ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ (τρομάρα τους!!!)  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

                Μετα τον Κόφτη, τόν επερχόμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα Λεμονοστειφτη, ερχεται, ηρθε, ειναι εδω το Ταμειο το οποιο μαζεύει ολο τον πλούτο της Ελλαδος και τόν παραχωρεί στούς ξένους!!!
                Κι'αυτό το Ταμείο υποτίθεται πως θα διαπραγματεύεται την πώληση ολου του πλούτου της Ελλάδος!!!
                Ετσι λενε! Αλλά δέν ειναι ετσι! Και το ξέρει η Κυβέρνηση που υπερηφανεύεται για την μεγάλη πολυ μεγαλη (τρομάρα της!!!) επιτυχία!

                Και για περάσει η Κυβερνηση το Ταμείο αυτό δήθεν με δημοκρατικές διαδικασιες, ανακοίνωσε πως δύο μέλη θα ειναι ξένοι και τρία μέλη θα ειναι Ελληνες!
                Μόνο που...ξέχασε να μας πεί πως τα τρία μέλη Ελληνες, θα ορίζονται μεν απο την Κυβερνηση, ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!!
                Τι λέτε ρεεεεε!!!!!
                Τι ΔΕΝ κατάλαβες πάλι Αλέξη Τσίπρα; Ε;
                Ν Τ Ρ Ο Π Η
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου