ΠΩ,ΠΩΩΩΩΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΗΚΑΜΕ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
            Τούτο το καλοκαίρι, εαν τελικά η Τουρκία ΔΕΝ πάρει το "κάτι τις" της, τότε καήκαμε! Την βάψαμε!
            "Αν δέν εφαρμοστεί η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία το καλοκαίρι θα ειναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα..."!
            Την δήλωση-προειδοποίηση εκανε-έστειλε ο Έλληνας Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης και Τρομοκρατίας, ο φίλος Δημήτρης Αβραμόπουλος τόσο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
             Παρ'ολα όσα συμβαίνουν σήμερα ο Δημητρης Αβραμόπουλις ειναι αισιόδοξος πως, τελικά θα βρεθεί λύση, καθώς οι Ευρωπαίοι θα δώσουν-τηρήσουν τίς υποσχέσεις τους στην Άγκυρα!

                  Πάντως ο Ελληνας Επίτροπος εχει απόλυτα δίκιο! 
                  Πρέπει δυστυχώς να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα, όταν απέναντι στην Τουρκία υπάρχουν πάνω απο τρία εκατομμύρια που σκοπός τους και στόχος τους ειναι να περάσουν στην Ελλάδα, όσο τό δυνατόν γρηγορότερα!!!
                  Και οπως καταλαβαίνετε, εαν ο Ταγίπ Ερντογάν ΔΕΝ πάρει αυτά που θέλει τότε στην κυριολεξία δεν θα στείλει μόνο τα τρία εκατομμύρια αλλά πολύ πολύ περισσότερα!
                  Ψέματα ειναι;
                  Άλλωστε ο Ερντογάν θέλει να πάρει τα δις ευρώ ώστε να παρουσιάσει αυτό ως δική του επιτυχία, που έγινε ύστερα απο πιέσεις του στην Ενωμένη Ευρώπη!!!
                  Γι'αυτό σας λέω οτι, εαν δέν γίνει κάτι, καήκαμε!
                  Υπάρχει αντίρρηση; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου