Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Κοντονή, μετα την συναντηση που ειχε σήμερα με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ.



Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τήν πολύ πολύ μεγάλη επισκεψιμότητά σας (κοντα στα χίλια άτομα μεχρι τουτη τήν ωρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, εχετε μπει στη σελίδα) στη δική σας σελίδα...,στην κορυφαία σελίδα μας (την εχει φτιαξει-ανανεώσει κι'αυτήν ο καλός φίλος και συνεργάτης μου, ο τεχνικός διευθυντής των σελίδων μου ο Στεφανος Φραντζής!) ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ και φυσικά στο σχόλιο μου με τίτλο "Γαβριήλ, ενας ακούραστος Μητροπολίτης".
Στήν φωτογραφια που βλέπετε ειμαστε, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ κι 'εγώ στό γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή εκει στη Νέα Ιωνία.
Εχουμε τελειώσει μόλις την συνέντευξη μας για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ που γίνεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου στην ομορφη Κρήτη.
Απο τη Σύνοδο αυτη, οπως μου ειπε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, "θα βγούν συμπεράσματα και θα σταλούν πολλά μηνύματα σε ολους τούς Ορθοδόξους, σε μια κρίσιμη εποχή, οπως αυτη που περνάμε σημερα Παγκοσμίως".
Οπως βλέπετε δεξιά της φωτογραφίας, στην οθόνη του κομπιούτερ του Σεβασμιοτατου κ. Γαβριήλ, ειναι η δική μας σελίδα ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. 
Και οπως εμαθα η δική μας σελίδα ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥhttp://fosxristoy.blogspot.gr 
η πολιτική μας σελίδα ΚΜΠ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ http://kontonis.blogspot.gr
καθώς και η σελίδα της Ιερας Μητρόπολης, ειναι η μόνιμη η συντροφιά του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ.
Σας ευχαριστούμε πολυ Σεβασμιοτατε για τήν αγάπη σας.
Ετη πολλά Σεβασμιοτατε.
Δέσποτα πολλά τα ετη σας.
Γιώργος Κοντονής
*** Λεπτομέρειες απο τη συνέντευξη του Σεβασμιοτάτου θα διαβασετε στο ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ στο http://fosxristoy.blogspot.gr
Ολόκληρη τη συνεντευξη μας θα τη δειτε στό video στο youtube.comgkontonis οπως στην WEB TV KONTONIS http://kontonistv.blogspot.gr
ΓΑΚ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου