ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                    "Η πόρνη που πλήρωσε για να κάνει έρωτα μαζί της, ηταν η αδελφή του..."! Ηταν το πρώτο θέμα τών καθημερινών εφημερίδων! 
                     Το ιδιο θέμα το είδα και στήν τηλεόραση!
                     Και δέν σας το κρύβω οτι ηρθε στο μυαλό μου μια αλλη αληθινή ιστορία, παραπλήσια  με αυτήν, που ζήσαμε πριν κάποια χρόνια!..
                     Κάποτε ενας καλός φίλος μου Αθηναιος επιχειρηματίας πηγε στην Πατρα για δουλειές. Ειχε ομως ειδοποιήσει κάποιον φίλο του να του στείλει στο πεντάστερο Ξενοδοχείο που έμενε μια μικρούλα για να του κάνει παρέα τα τρια βραδια που θα έμενε στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου...
                     Ο φίλος του, πράγματι έψαξε και βρήκε μια μικρούλα κούκλα, φοιτητριούλα στο Πανεπιστήμιο τής  Πάτρας!
                     Ο επιχειρηματίας εφθασε στην ωρα του στήν Πάτρα, πηγε στο Ξενοδοχείο του και πηρε το φιλαράκι του στο τηλεφωνο για να μαθει τι εκανε... Εκείνος τον διαβεβαίωσε οτι ολα ειναι ένταξη! Μπήκε στο δωμάτιο του και περίμενε!
                     Στις 10 το βραδυ, ακριβώς στίς 10, ακούστηκε το κτύπημα στήν πορτα! Ειχε φθασει το μωρο με το οποιο ο Αθήναιος επιχειρηματίας μακριά απο τα περίεργα βλέμματα, θα περναγε κάποιες ωρες "Ζωή Χαρισάμενη"!!!
                     Έτρεξε και με χαμογελο χιλίων καρδιναλίων άνοιξε την πόρτα και το μωρο που ηταν εκει και πήγαινε συστημένο απο το φίλο του, ηταν έτοιμη και χαμογελαστή...
                     Οταν και οι δύο ηρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, το μωρο αρχισε να τρεχει γιά εξαφανιστεί! Ο επιχειρηματίας σωριάστηκε στην πόρτα του Ξενοδοχείου του χάνοντας την γή κατω απο τα πόδια του!
                     Αργοτερα οταν ο επιχειρηματίας συνήλθε έψαξε να βρει το μωρο που ειχε ενω μεταξυ εξαφανιστεί! Πηγε παντου... Ρώτησε τούς πάντες και τα παντα... Έδειχνε την φωτογραφία της... Το μωρο ομως δέν ηταν πουθενά!
                     Στό τέλος πηγε στην Αστυνομία και κατέθεσε τα πάντα!  Η Αστυνομία έψαξε ολα τα περίεργα και πονηρά στέκια κι'εμαθε για τό μωρο! Λιγες ωρες αργότερα έφερε στον επιχειρηματία το μωρό!
                     Και τοτε η σκηνη που ολοι είδαν ηταν εντυπωσιακή και συγχρόνως τραγική!!!
                     Ο επιχειρηματίας άνοιξε την αγκαλιά του και με δάκρυα στα μάτια του φωναξε ΚΟΡΗ ΜΟΥ!
                     Ναι, καλα καταλαβατε. 
                     Το μωρό που περίμενε στο Ξενοδοχείο, ηταν η ιδια του η κορη, φοιτήτρια στην Πατρα!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου