ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Συνάδελφος απο την Ουασιγκτον μου εστειλε το εξής μηνυμα.
           "Ξέρεις οτι ο Πρόεδρος Ομπάμα εφυγε με παράπονο απο την Ελλάδα;"! 
             Μόλις διαβασα αυτο το μηνυμα αντέδρασα έντονα.
           "Τι ειναι αυτά που γράφεις; Ο ανθρωπος ηταν τοσο ενθουσιασμένος απο την εδω παραμονή του που εφυγε πολυ ευτυχισμένος. Υποσχέθηκε μάλιστα να επιστρέψει ως ιδιώτης  με την οικογενεια του για διακοπές"! Του έγραψα και περίμενα την απάντηση του...
           "Δέν ηθελα να πω αυτο που λαθος κατάλαβες! Ο Ομπάμα ήθελε να παει βόλτα στο Μοναστηράκι για το οποιο πολλα ειχε ακούσει και διαβάσει. Ήθελε να περπατήσει ανάμεσα στο πλήθος και στα Σουβλατζηδικα που υπαρχουν εκει... Ομως ΔΕΝ του το επέτρεψαν."!
             Μού απάντησε ο καλός φίλος και συνάδελφος (Ελληνας ειναι. Κι'εχει δικό του τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό, αλλα και εφημερίδα) και..εβαλε τα πραγματα στην θέση τους!
             Ειναι γεγονός πως ο Πλανητάρχης ήθελε να..."σπασει" το αυστηρό πρωτόκολλο και να παει στο Μοναστηράκι! Ειχε μαθει αλλωστε πως εδω υπαρχει το εκπληκτικό ΣΟΥΒΛΑΚΙ! Και ήθελε να τό δοκιμάσει!
              Παρα τίς οποιες προσπάθειες του να..."στειλει στο διαολο το πρωτόκολλο", δέν τα κατάφερε γιατί τοσο η Αμερικανική Αστυνομία οσο και η Ελληνική ΔΕΝ προλάβαιναν να κάνουν το σχέδιο ασφαλείας αυτο που πρέπει για τόν Πρόεδρο της Υπερδύναμης Χωρας της Αμερικής.
              Ετσι η επιθυμία του αυτή ΔΕΝ εγινε πραγματικότητα και ο Μπαρακ Χουσείν Ομπάμα ΔΕΝ γεύθηκε το παραδοσιακό Ελληνικό σουβλάκι οπως ήθελε, εκει στου Μπαιρακτάρη ας πούμε κι'εφυγε έπιστρεφοντας στίς ΗΠΑ, με αυτό το παράπονο!!!
              Δεν μενει παρα να του στείλουμε μερικά σουβλάκια με μια πτήση εξπρές. Ακόμα ζεστά θα ειναι...
            "Που'σαι παιδί φτιάξε τρία με ολα και σύντομα..."!!!
            "Το αεροπλανο για Αμερική φευγει σε μία ωρα...
             Παρε τα χερια σου παιδί μου. Άντε μπραβο..."!!!
            "Εγινε...μπάρμπα..."!!!
             Μπαρμπαααα;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου