ΕΚΤΙΣΑΝ ΜΑΝΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!

Σχόλιο Γίωργος Κοντονής
             "Αφού οι αποφασεις παίρνονται στίς Βρυξελλες...", οπως λέει-ισχυρίζεται τουτη εδω η Κυβέρνηση, τι χρειαζεται το υπουργείο Υγείας;
              Αυτό φαινεται αναρωτήθηκαν οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία που λημοκτονούν και αργοπεθαίνουν!
              Κι'ετσι αποφάσισαν να πανε σήμερα τα ξημερώματα και να κτίσουν ενα φράχτη μπροστα απο την είσοδο του υπουργείου εκει στην οδο Αριστοτέλους!
              Αφου η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να υλοποιήσει τίς οποιες εξαγγελίες της, περι προσλήψεως προσωπικού στα Νοσοκομεία τοτε τα πραγματα για τόν Ελληνα ασφαλισμένο ειναι τραγικά και πηγαίνουν ημερα με την ημέρα ολοένα και χειρότερα! Και μην ξεχνάμε πως σε πολλά Κρατικά Νοσοκομεία για να νοσηλευτή κάποιος πρεπει να παρει μαζί του. Σεντόνια! Μαξιλάρια! Και φυσικά γάζες καί χαρτί τουαλέτας!  
              Εκει που τα πραγματα ειναι μη αναστρέψιμα, ειναι οταν χρειαστει κάποιος φάρμακα.
              Οι συγγενείς τρέχουν και ΔΕΝ φθάνουν!
              Κι'επειτα εκεινος ο νταής αναπληρωτής "υπουργός Υγείας", ναι ο ΠΟΛΑΚΗΣ λέει πως ενω ΟΛΑ δουλεύουν ρολόϊ, ΟΛΟΙ του κάνουμε πόλεμο!
              Εχουν πάντως δίκιο οι εργαζόμενοι που αντέδρασαν με το κτίσιμο της μάντρας μπροστά απο τό υπουργείο Υγείας γιατι πραγματικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ετσι οπως τό λειτουργούν οι υπουργοί!!!
              Μιλανε για προσλήψεις προσωπικού, αλλα οπως λενε οι εργαζόμενοι, πρόκειται για δικά τους ατόμα που θέλει η ηγεσία του υπουργείου να...βολέψει!!!
              Και βεβαίως για αλλη μια φορά οι εργαζόμενοι τα'χωσαν στον Πολάκη, ο οποιος ΔΕΝ ξερω ποιον θα...φυτέψει τώρα δύο μετρα κατω απο την γη;
              Τι δεν κατάλαβες "κύριε νταή"; Ε;
              Ντροπή.
Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου