ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

               Δέν ξερω πως τήν έχει δεί ο υπουργός Δημοσιας Τάξης και "Προστασίας του Πολίτη" (αληθεια υπαρχει κάτι τέτοιο και ΔΕΝ τό εχω καταλάβει..; Εσεις;) ο κ. Τόσκας και εχει αφήσει την περιοχή των Εξαρχείων στα χέρια των Αναρχικών! 
               Ετσι η τύχη των κατοίκων της περιοχής αφέθηκε πλέον στο Θεό!
               Και το ζητούμενο ειναι οτι η Αστυνομία οσο δέν παίρνει εντολή απο τον αρμόδιο υπουργο της "Τσίπρας καί Σία" Κυβερνησης τόσο τα "κακά στοιχεία" της περιοχής θα αναπτύσσονται!
               Ειναι οπως ενα χωράφι που εαν δέν το καθαρίσεις γρηγορα απο τα άγρια χόρτα, τοτε αυτα, τα χόρτα, θα μεγαλώσουν και θα γινει λόγγος με οτι αυτός, ο λόγγος, εχει μεσα... Φίδια. Οχιές. 
               Ετσι απο το χωράφι αυτό, ΔΕΝ θα μπορείς να περνάς ουτε και απο απόσταση χιλιομέτρου!
               Το ιδιο ακριβώς συμβαινει και με τα Εξάρχεια.
               Επειδή ο κ. Τόσκας ΔΕΝ ενδιαφέρεται ή κανει πλάτες, οπως λενε οι κάτοικοι της περιοχής (ρεεε παιδιά αυτο δεν μπορώ να το πιστέψω!) οι Αναρχικοί το εκαναν "γκέτο" και ολοι γνωρίζουμε τι γινεται πιά σ'αυτη την περιοχη! Αλλωστε σχεδόν καθημερινά καίνε κι'ενα τρόλεϊ, "ετσι για νά περνάει η ώρα"!!!
             "Εαν ο κύριος υπουργός Δημόσιας Τάξης (για την προστασία του πολιτη, ουτε που το σκεφτόμαστε πιά!!!) δέν βγάλει τίς τσίμπλες απο τα μάτια του τοτε θα φύγουμε απο τα σπίτια μας...", λενε με αγανάκτηση οι νόμιμοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποιοι σιγά σιγά χάνουν κι'ενα μέρος απο την περιουσία τους!
               Ειναι αληθεια.
               Με την τακτική της "Τσίπρας και Σία" Κυβερνησης και ιδιαιτερα με την αδιαφορία του υπουργού κ. Τόσκα, σε λιγο καιρό τα Εξάρχεια θα ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΤΙΟΧΗ!!!!!
               ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ζώνη!
               Ψέματα ειναι; Ε;
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου