ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                Απο εκείνο το ΣΥΡΙΖΑίκο "Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη" (στην κάτω φωτογραφία βλέπετε αλλωστε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρίν γίνει Κυβερνηση -μαζί με τούς ΑΝΕΛ- τι ελεγε και πώς αγωνιζόταν ενάντια των πλειστηριασμών!!!), φθάσαμε σήμερα στο "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ"!
                Ντροπή ρεεεεε
                Οι πλειστηριασμοί, που πολλοί πιστευαν πως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ συνεχίζονται κανονικά κάθε Τετάρτη.
                Καί σας πληροφορώ πως, γινονται ακόμα και για τήν πρώτη κατοικία!
                Οχι θα πιστέψουμε εκείνες τίς διαβεβαιώσεις ή τίς τηλεοπτικές δεσμεύσεις (ρεεε παιδιά αυτο το δικό μας των δημοσιογραφων στον υπουργο ή τόν πρωθυπουργο ή τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ή των άλλων πολιτικών Αρχηγών, εκείνο το "δεσμεύεστε;" που φέρνει την απάντηση "ΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ", εχει γίνει καραμέλα! Ολοι δεσμεύονται και ΟΥΔΕΙΣ κάνει πράξη την δέσμευσή του!!!) του Αλέξη Τσίπρα, που μας έλεγε πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!!!
               "Καί πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρείς", οχι μόνο οι πληστιαρισμοί "έπιασαν" ταβάνι, αλλα γίνονται και για χρέη ολίγων χιλιάδων ευρώ  στίς Τράπεζες και στίς Εφορίες, κάθε Τετάρτη!
                 Φαίνεται λοιπόν πως η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση ΔΕΝ καταλαβαίνει το κακό πού εχει κάνει με τα καμώματά της και τα μνημόνια της και μέ τίς περικοπές (κοντα στίς ΕΙΚΟΣΙ για την ακρίβεια 18 φορές εχει κόψει τίς συνταξεις!!!) των συντάξεων και μονο...
                 Βέβαια το εύκολο ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, που ειναι ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ και ο άνετος τρόπος για την Κυβέρνηση συγκέντρωση χρημάτων!!!
                 Αντι να φέρει επενδύσεις κόβει κόβει μονο την σύνταξη των Ελλήνων, που δούλεψαν 50 χρονια και ανοικοδόμησαν την Ελλάδα και το κάνει αυτό, επειδή ΟΥΔΕΙΣ  ερχεται να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ στην Χώρα μας, με τούτη την Κυβερνηση τών ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
                Ψεματα;
                Οσο λοιπόν ειναι στήν Κυβέρνηση ο "Τσίπρας και Σία", χαΐρι η Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ!!!
                Φύγετε οσο είναι καιρός ακόμα ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
                Ο λαός ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.
                Φύγετε  Τ Ω Ρ Α !
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου