ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Είναι αλήθεια, θα το θυμόσαστε άλλωστε, στο προχθεσινό τηλεοπτικό σχόλιο μου και φυσικά,στο άρθρο μου στην παρούσα σελίδα, ειχα εκφράσει τούς φόβους μου για το πως θα αντιδράσει η ΕΕ στην άρνηση της Ελλάδος καί συγκεκριμένα του αρμόδιου υπουργου Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, να παραστεί στήν Εσθονία για τίς εκδηλωσεις που γινονται εκει για τίς δολοφονίες που εκαναν οι Κομμουνιστές...
              Μάς εβαλαν στο στόχαστρο και ειναι έτοιμοι να μας...πυροβολήσουν!
              Καί για την Κυβερνηση περα βρέχει...
              Δεν την ενδιαφέρει το ζήτημα. 
              Λες και ειναι μικρή υπόθεση οι δολοφονίες που εκαναν σε ολόκληρη την Ευρώπη οι Κομμουνιστές!
              Ετσι οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας αντέδρασαν και με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, τόν κ. Φράνς Τίμερμανς, ΑΔΕΙΑΣΑΝ στην κυριολεξία τον Σταύρο Κοντονή, στόν οποιο προσωπικά ειχα εκφράσει τίς αγωνίες μου για το θέμα αυτο. Για την επιμονή του στο ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ! Καί η Ελλάδα ειναι η μοναδική Ευρωπαική χώρα που λέει ΟΧΙ!!!
              Ειναι γεγονός πως στο μηνυμα της η Κομισιό οτι, " η Ευρωπαική συνεργασία, ο πατριωτισμός και οι αξίες μας, μας κάνουν αυτό που είμαστε. Ας απορρίψουμε τόν ακραίο εθνικισμό που μας αποδυναμώνει ολους...", λεει πολλά! Κι'αυτό θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ'οψιν της η Χώρα μας!
              Και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο κ. Τίμερμανς συνεχίζοντας το μηνυμα που στελνει στην Ελλάδα για την άρνηση της τονίσει. "Η Ενωση εχει ιδρυθεί πάνω στίς αξίες του σεβασμού καί της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ελευθερίας, δημοκρατίας, ισότητας, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Αξίες που είναι κοινές στα κράτη μέλη, σε μια κοινωνία που ο πλουραλισμός, η ισονομία, η ανεκτικότητα, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη και η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών επικρατούν..."!
              Υστερα απο τό μηνυμα αυτο (θα το διαβασετε ολοκληρο παρακάτω) πολύ,φοβάμαι οτι η Χωρα μας θα πληρώσει ακριβά την άρνηση της αυτή
              Σταύρο δέν πρέπει εσύ ενας Κοντονής, να αναλάβεις τετοια ευθύνη...
              Σκεψου το. Καί μάλιστα σκέψου το καλά.
Γιώργος Κοντονής 
            Διαβαστε τωρα ολόκληρη την δήλωση μήνυμα του αντιπροέδρου της Κομισιόν. 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου