Ο ΜΕΣΙ, ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 Το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει...
                 Ο διάσημος Μέσι που πάντα αναλαμβάνει την πρωτοβουλία άρχισε...μέτρια!
                 Όλες οι κάμερες, όπως πάντα, είναι στραμμένες πάνω του!
                 Έτσι κάποια στιγμή τόν..."πιάνουν να βάζει το χέρι μέσα από την κάλτσα του, να παίρνει κάτι που τό έβαλε στο στόμα του!!!
                 Καί όπως ήταν φυσικό οι πάντες αναρωτήθηκαν "τι ήταν αυτό που έβαλε στο στόμα του  καί μάσησε ο παγκόσμιος άσσος της Μπάρτσα;"...
                 Λογικό είναι ο καθ'ενας να σκεφτεί ότι θέλει, γιατί η εικόνα που είδαμε δέν την έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε από τόν Μέσι!
                 Σύμφωνα με όλα όσα κατέγραψε η κάμερα ο Αργεντινός διεθνής παίκτης πήρε μέσα από την κάλτσα του στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, ένα μπλέ χάπι! Το έβαλε στο στόμα του, το μάσησε και σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνέχισε κανονικά να παίζει κόντρα του Ολυμπιακού για τόν τρίτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας κι'ενα ωραίο γκόλ!
                 Οι συνάδελφοι δέν έχασαν την...ευκαιρία και στη συνέντευξη Τύπου ρώτησαν τόν προπονητή της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα αυτό.
               "Δέν ξέρω αν πήρε χάπι γλυκόζης. Όμως αν τόν βοήθησε να σκοράρει, ας πάρει κι'αλλα! Γνωρίζω ότι οι παίκτες παίρνουν τέτοια χάπια..."!
                Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νύν της μεγάλης Μπαρτσελονα, ο κ. Βαλβέρδε, θέλοντας να δικαιολογήσει την ενέργεια του διάσημου Μέσι!
                Προσωπικά πιστεύω πως δέν υπάρχει κάποιο θέμα. 
                Και όπως γνωρίζω πολλοί ποδοσφαιριστές που πάσχουν από υπογλυκαιμίες παίρνουν πρίν ή κατά την διάρκεια του αγώνα τέτοια χάπια, που τους προστατεύουν για να μην έχουν τάση λιποθυμίας.
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου