ΠΑΠΠΑΣ: "ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,.,"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Ρεε τόν Νικολάκη...
             Προσπαθεί που λέτε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς να ρίξει την αποτυχία του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική, στούς δημοσιογράφους!
             Ναι! Εγώ φταίω που τα'κανε σκ...στίς ΗΠΑ ο Τσίπρας!
             Εμείς, οι δημοσιογράφοι, φταίμε που εκείνος και ό Πανούλης συμφώνησαν (έχουν ήδη υπογραψει συμβόλαιο-συμφωνία) να γίνει αναβάθμιση στα F16! Μια αναβάθμιση που κοστίζει κάτι παραπάνω από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια!
             Βέβαια τώρα μάταια προσπαθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος-Πανούλης Καμμένος να το...μαζέψει, τονίζοντας πως τό κόστος δέν θα υπερβεί το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια. 
             Εγώ φταίω κατά τόν Νίκο Παππά που ο Τσίπρας και η παρέα του γύρισαν από την Αμερική με ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ!!!
             Μάλιστα αντί να μας βοηθήσουν τούτη την κρίσιμη ώρα οι Αμερικανοί μας τα παίρνουν κιόλας!!!
             Έτσι δέν είναι Νικολάκη;
             Α! Είπε ακόμα ο κύριος υπουργός Ψηφιακής  Πολιτικής πως,"αν κάποιος είδε ένα ορισμένο κανάλι θα νόμιζε πως υπάρχει μόνο επιδημία χολέρας και δέν υπήρχε καμία επίσκεψη του πρωθυπουργού στίς ΗΠΑ..."!!!
             Δηλαδή κ. Παππά θέλατε να αποκρύψουμε την είδηση περί επιδημίας χολέρας, που το έλεγαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και να προβάλαμε περισσότερο το αποτυχημένο ταξίδι στην Αμερική του Τσίπρα και της παρέας του;
            Έτσι Νικολάκη εσύ βλέπεις την δημοσιογραφία, την ειδησεογραφία (αρχισυντάκτης έπρεπε να γίνεις...) και την επικαιρότητα; 
             Δέν έπρεπε να ενημερωθεί ο κόσμος για την επικίνδυνη αυτή επιδημία της χολέρας; 
            Έλα για σοβαρέψου....
             Εδώ ο Νίκος Φίλης και σας τα...ρίχνει για την συμφωνία που υπογράψατε και χρεωσατε τόν Ελληνικό λαό με 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι αντί να πάρει (ο Τσίπρας) ανταλακτικά για τά πυροσβεστικά αεροσκάφη, συμφώνησε άλλα!!!
             Νικολάκη δες στόν καθρέφτη σου τόν ή μάλλον έναν από τούς υπευθύνους αυτού του ατοπήματος του Τσίπρα και της ακολουθίας του στην Αμερική!!!
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου