ΣΗΜΕΡΑ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Γράφει η Λέμυ Γ.Κοντονή



Σήμερα 17 Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως η διεθνής ημέρα ιταλικής κουζίνας με πρωτοβουλία των ιταλών επαγγελματιών σεφ αλλά και όσων δουλεύουν στον χώρο αυτό .Επιλέχθηκε η σημερινή ημερομηνία διότι ο Αγιος Αντώνιος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους αγίους της Ιταλίας αλλά και προστάτης των κρεοπωλών και αλλαντοποιών .

Στόχος είναι η προώθηση της ιταλικής κουζίνας και των προιόντων της καθώς και η προάσπισή τους από αυτούς που τη σαμποτάρουν , η ενημέρωση του κοινού για την αυθεντική ιταλική ποιοτική κουζίνα .


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου