ΡΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Ειναι γεγονός πως,  ύστερα απο τα γεγονότα της Τούμπας όπου ο Ρώσος πιστολέρο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε κοινώς μπούκαρε με τό όπλο στην ζώνη και το χερι έτοιμο να το χρησιμοποιήσει,  οι σχέσεις του Τσίπρα και της παρέας του με τόν επιχειρηματία  είναι  τ ε τ α μ έ ν ε ς !
           Ετσι, και έπειτα απο παρέλευση του 48ωρου του Αυτοφόρου, ο Ρώσος πιστολέρο πήρε την οικογένεια του και ήδη βρίσκεται στην πατρίδα του την Ρωσία!           Ο μόνος ΠΙΣΤΟΣ στόν Ιβάν, εχει μείνει ο Πάνος Πανούλης Καμμένος, ο οποίος τα βλέπει ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ!



           Φαίνεται ότι πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν είδε καί δέν ακουσε Τ Ι Π Ο Τ Α για ΟΛΑ  ΟΣΑ έγιναν στό γήπεδο της Τούμπας στόν αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ όπου ο Ρώσος πιστολέρο, ο Ιβάν Σαββίδης με το όπλο στην ζώνη μπούκαρε στόν αγωνιστικό χώρο, για εκφοβισμό λένε όλοι όσοι το έζησαν εκείνη την ώρα και ημέρα!
           Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Πανούλης Καμμένος είχε έρθει σε επαφή με τόν Ρώσο επιχειρηματία και του είχε ζητήσει να μιλήσει στον Πρόεδρο της Ρωσίας τόν Πούτιν, προκειμένου αυτός να μεσολαβήσει στιόν Τούρκο Πρόεδρο Ταγιπ Ερντογάν, ωστε να αφεθούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!           Ναι, δέν διαβάσατε λάθος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, πίστευε πως ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να γίνει ο συνθετικός κρίκος με τον Πούτιν ωστε αυτός να πιέσει τον Ερντογάν και νά ελευθερώσει τα δύο Ελληνόπουλα!!!



            Εκείνο που προσωπικά θέλω να τονίσω ειναι το γεγονός πως δυστυχώς κάνουμε διπλωματία με επιχειρηματία τού οποίου τα συμφέροντα ειναι άλλα...
            Ετσι Πάνο Πανούλη Καμμένε ΔΕΝ κάνουμε πολιτική καί η τακτική αυτή δέν οφελεί την Χώρα!
            Πρέπει ακόμα να υπογραμμίσω πως ο πολύς Ιβάν  πούλησε την ΣΕΚΑΠ κι'εβγαλε πάνω απο 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια!            Και μου αρέσει που εμείς πληρώσαμε καί το πρόστιμο της Εταιρείας γιατί δεν ήταν σωστό να το πληρώσει ο Ρώσος πιστολέρο Ιβαν Σαββίδης...



            Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου