Ο ΡΩΣΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Ύστερα απο την εισβολή, το "μπούκα" στόν αγωνιστικό χώρο (έφθασε μέχρι την σέντρα όπου ο διαιτητής Κομινης!) με το όπλο στην ζώνη και το χέρι έτοιμο να το...τραβήξει, ο Ρώσος πιστολέρο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να τα...πουλάει ΟΛΑ!
            Ήδη εχει πουλήσει την ΣΕΚΑΠ (ειναι στο ίδιο πακέτο με την επιχείρηση του με τσιγάρα!) την οποία είχε αγοράσει απο το Ελληνικό Δημόσιο αντί 300 εκατομμυρίων ευρώ και του πληρώσαμε μάλιστα εμείς οι απλοί πολίτες, το πρόστιμο των 30 εκατομμυρίων ευρώ και την οποία "μοσχοπώλησε"!
             Οπως έγινε γνωστό απο την πώληση αυτή ο Ρώσος Ιβάν ο...Βοναπάρτης έβαλε στην τσέπη ένα δισεκατομμύριο εξακόσια εκατομμύρια ευρω! Τσέπωσε-έβγαλε δηλαδή πέντε φορές πάνω απο τα χρήματα που είχε δώσει!!!
             Αμεεεε!
             Καί όσο σκέπτομαι πως του πληρώσαμε εμείς το πρόστιμο, μου έρχεται να στείλω τον Τσίπρα και τήν παρέα του στόν...Ερντογάν!!!
             Αλλά οι πωλήσεις τού Ρώσου πιστολέρο δεν σταματούν εδώ!             Ήδη έβαλε  Π Ω Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο στην ιστορική εφημερίδα  Ε Θ Ν Ο Σ , η οποία πολύ γρήγορα, οπως έμαθα θα αλλάξει χέρια! Πρός το παρόν άλλαξε χρώμα! Έγινε μπλέ απο κόκκινο που είχε!!!



             Ο αγοραστής οπως έμαθα εχει βρεθεί και τό ντίλ θα γίνει πολύ πολύ γρήγορα!
             Εκεί που θέλω να σταθώ ειναι στην...πονηρή δήλωση που έκανε ο Ρώσος Επιχειρηματίας στην δήλωση του πως "σκέπτομαι εάν πρέπει να επενδύσω στο Κανάλι Ε"! Αυτο σημαίνει πως σκέφτεται γρήγορα να το...ξεφορτωθεί! Καί μάλιστα το δίνει όσο...όσο!
            Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα ΔΕΝ έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα.            Πάντως στην Θεσσαλονίκη οι ΠΑΟΚτζήδες φοβούνται πως αυτό δεν θα αργήσει να έρθει...



            Ετσι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα μπει και στον ΠΑΟΚ,  Π Ω Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο !!!
            Και οπως λένε όλοι, ο Ρώσος πιστολέρο ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει!
            Φεύγει...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου