ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
            Ειναι γεγονός.
            Όλοι και όχι κάποιοι...
            Και οι 300, όχι οι Σπαρτιάτες του Λεωνιδα, αλλά οι..."ήρωες της Βουλής", όταν πρόκειται για τον εαυτόν τους, για δικά τους προνόμια, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!    
            Βλέπετε τα προνόμια τους, έχουν μεγαλύτερη αξία, γι'αυτούς, απο οποιοδήποτε αλλο θέμα! 
            Ακόμα κι'αν πρόκειται για Εθνικό μείζον ζήτημα, αυτο περνάει σε δεύτερη μοίρα!
            Ειναι ψέματα;            Πρόσφατα έγινε γνωστό, η προνομιακή μεταχείριση για τις Εθνομητέρες και Εθνοπατέρες, έναντι της Εφορίας...            Ετσι (τό πέρασαν ΟΛΟΙ στην Βουλη! Το ψήφισαν και οι 300!) σε ένα εισόδημα, ας πούμε 109.458 ευρώ τόν χρόνο, ο βουλευτής θα πληρώσει φόρο 1.212 ευρω! Δηλαδή ένα ποσοστό 1,11%!!!




            Τώρα ενας μισθωτός, με το ίδιο εισόδημα τον χρόνο (109.458€!) καλείται απο την Εφορία να πληρώσει φόρο 41.232 ευρώ! Ένα ποσοστό δηλαδή 37.67%!!!!!
            Ακόμα ενας Ελεύθερος Επαγγελματίας που κι'αυτός εχει εισόδημα 109.458 ευρώ, θα πληρώσει φόρο 47.935 ευρώ. Ένα ποσοστό 43.79%!!!!!
            Βλέποντας ολα αυτά τα στοιχεία πιστεύει κανείς ότι έχουμε ΟΛΟΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
            Ένα ερώτημα που χρειάζεται απάντηση...χθές!
            Προσωπικά πιστεύω πως η ευθύνη ειναι δική μας!
            Εμείς ψηφίζουμε κι'εμείς τούς στέλνουμε στην Βουλή για να υπερασπίζονται τα δίκαια τα δικά μας και ΟΧΙ να φτιάχνουν-κατασκευάζουν και να να ψηφίζουν νόμους ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ!!!
            Ρεε, πάτε καλά εκεί στην Βουλή;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου