ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ...ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Όχι, δέν γίνεται...
          Δέν μπορεί να είσαι και ένοχος και αθώος...
          Και το πιο σπουδαίο, δέν είναι δυνατόν, εσυ να παίρνεις κολλαριστά ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ χιλίαρικα για επιδότηση ενοικίου, ενώ έχεις όχι ένα σπιτάκι, άλλα κοτζάμ βίλα στην Γλυφάδα και στην Σύρο, να σου φταίνε οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι!
          Ο λόγος για την Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία εισέπραξε 22.000 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ χιλιάρικα ως επιδότηση ενοικίου, την ώρα που τον χρόνο έχει έσοδα πάνω από 500.000€,  καταθέσεις περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ, βίλες στην Ελλάδα (Γλεφαδα και Σύρο!!) και στην Αμερική!
          Και την ώρα που "πιάστηκες" με την "γίδα στην πλάτη", μεταφέρεις τίς δικές σου τραγικές και μεγάλες ευθύνες σε εμάς τούς δημοσιογράφους, που απλώς κάναμε ως οφείλαμε σωστά την δουλειά μας!
          Παρόλα αυτά και ενώ όλοι περιμέναμε πως στην παράδοση του υπουργείου της, στον αντικαταστάτη της στον νέο υπουργό, η κ. Αντωνοπούλου, θα ζήταγε τουλάχιστον μια συγγνώμη από τόν Ελλημικό λαό, που ενώ εκείνος προσπαθούσε να βρει ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά του, αυτή του έπαιρνε από τήν τσέπη 1000€ κάθε μήνα για ενοίκιο, για να μένει στο Κολωνάκι (Εκεί της άρεσε... Τί να κάνουμε...) έκανε ακριβώς το αντίθετο!
          Όχι μόνο δέν ζήτησε συγγνώμη άλλα απευθυνόμενη στούς συναδέλφους δημοσιογράφους που καλύπτουν  το ρεπορτάζ του υπουργείου υγείας, τούς είπε "έχω παράπονα από εσάς και τόν Τύπο"!
          Δηλαδή εκείνη πιάστηκε να "κλεβει οπώρας", όπως λέει και ο λαός μας και εμείς για την πράξη αυτή, φταίμε!!!
          Τι λογική είναι αυτή; Δεν καταλαβαιλνω...
          Μήπως πρέπει τελικά να ζητήσουμε εμείς συγγνώμη από την κ. Αντωνοπούλου, που μας έπαιρνε από την τσέπη μας και 1000 ευρώ κάθε μήνα για ενοίκιο;
          Στο ίδιο πλαίσιο με την κ. Αντωνοπούλου ήταν και ο σύζυγός της ο Δημήτρη Παπαδημητρίου που παραιτήθηκε από υπουργός για λόγους ευθιξίας.
          Το ζητούμενο είναι.
          Θα επιστρέψει η Ράνια Αντωνοπούλου τα 22.000€ που πήρε σαν επιδότηση ενοικίου; 



          Και πότε;
          Αυτό έχει σημασία...
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου