ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Αν αυτοί οι δύο βουλευτές της Θεσσαλονίκης νομίζουν πως με το να λένε ότι ο Ρώσος πιστολέρο Ιβάν Σαββίδης ΔΕΝ μπήκε στο γήπεδο με όπλο και ότι ΔΕΝ το είδαν ούτε και οι αστυνομικοί, αν νομίζουν πως θα ξαναβγούν (βουλευτές) ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!
         Ο υπερηφανός λαός μας και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες που δέν δέχονται απο κανέναν να τούς "τσαλακώνει" την ηθική και την υπόληψη τους με τέτοια ολέθρια ψέματα, ΔΕΝ θα (ξανα)στείλει τέτοια άτομα στην Βουλή!         Είπαμε κύριοι να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά όχι με τέτοια τραγικά ψέματα!



         Αλήθεια, νομίζετε πως βοηθάτε με τόν τρόπο αυτόν τόν πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη;
         Απλώς καταφέρατε να γίνετε γραφικοί και σήμερα να γελάει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά ολόκληρη η Υφήλιος που είδε τόν Ρώσο πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο τού γηπέδου της Τούμπας με το όπλο στην ζώνη και το χερι έτοιμο να το αρπάξει και όποιον πάρει ο χάρος!         Ντροπή!



         Ακόμα με ολα οσα είπατε στην Βουλή θά ΓΕΛΑΕΙ και ο ιδιος ο Σαββίδης, που βρίσκεται σήμερα στην Χώρα του την Ρωσία!
         Ειμαι σίγουρος πως δέν ήθελε κάτι τέτοιο να ακουστεί στον Ναό της Δημοκρατίας, στην Βουλή!
         Κύριοι Λαζαριδη και Φωκα με τα καμώματά σας δέν βοηθάτε τον ιδιοκτήτη καί τον ΠΑΟΚ!
         Αντίθετα δώσατε μια ακόμα αφορμή στην ΦΙΦΑ καί την ΟΥΕΦΑ να φέρουν τό Ελληνικό Ποδόσφαιρο πιο κοντά στο GREXIT!
         Κι'αν αυτο δέν σας ενδιαφέρει, καίει ομως όλες τίς άλλες ΠΑΕ και ιδιαίτερα την Εθνική μας Ποδοσφαιρική Ομάδα, που εχει στόχο την πρόκριση της στο Πρωτάθλημα-Κύπελλο Ευρώπης!
         Αυτοί λοιπόν οι δύο, ο Γιώργος Λαζαρίδης βουλευτής ΑΝΕΛ (Β'Θεσσαλονικης) καί Αριστείδης Φωκάς βουλευτής Ένωσης Κεντρώων (Β´ Θεσσαλονίκης), προσπάθησαν να κάνουν το ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ!
         Ο κ. Λαζαρίδης μίλησε για τον...νόμο της βαρύτητας!!! Καί μάς είπε πως το βαρύ ρόλο της ταμειακής μηχανής έπεσε ελαφρά (!!!) στόν...ώμο (!!!) του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία!!!!!
         Τώρα τι του λές; Μου λές;  Και, 
         Ο κ. Φωκάς υποστήριξε πως ο Ρώσος πιστολέρο Ιβάν μπήκε στο γήπεδο χωρίς όπλο!!!         Και ολα τα video του αγώνα και τα εκατομμύρια των φωτογραφιών που έκαναν και κάνουν τόν γύρο του κόσμου ειναι...οφθαλμαπάτη; Ε;



         Και οι δύο ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου