ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Έχουν περάσει Ε Ι Κ Ο Σ Ι χρόνια, από εκείνο το πρωινό, από εκείνη την ημέρα, που η είδηση τού  θανάτου του Κωνσταντίνου Καραμανλή "έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία", σε όλους τούς Ελληνες!
            Και σήμερα όσο  Π Ο Τ Ε άλλοτε ΟΛΟΙ οι Έλληνες τόν  α ν α ζ η τ ο ύ ν !
          "Εάν ζούσε εκείνος η Ελλάδα τώρα δέν θα είχε αυτά τα χάλια..."!            
            Κι'ετσι είναι.



            Η μεγάλη, η πολύ πολύ σπουδαία προσωπικότητα που είχε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αφαιρετική όλων των κακών σκέψεων εναντίον της Χώρας μας από τούς πάντες!
            Δέν είναι ψέματα, πως με το ύφος του και την επιβλητικότητα που είχε κατάφερνε και έλυνε ΟΛΑ τα προβλήματα που είχε η Χώρα μας! Και μάλιστα με τόν πιό σωστό τρόπο και με το καλύτερο συμφέρον για τόν λαό! Τόν απλό λαό, που σε κάθε περίπτωση ήταν, είναι και θα είναι το θύμα! Κάτι που το βλέπουμε ιδιαίτερα πολύ τα τελευταία τρία - τέσσερα με τούτη εδώ την απαράδεκτη "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση που μας πετεξε στα βράχια! Που φτωχοποίησε όλους τούς Έλληνες! Που πέθανε και πεθαίνει καθημερινά τούς συνταξιούχους! Που έδιωξε και διώχνει κάθε μέρα τα παιδιά μας από την Χώρα! Που για να ζήσουμε τρώμε στα συσσίτια της Εκκλησίας! Που τα νέα παιδιά προσπαθούν να βρουν δουλειά στο αντικείμενο των σπουδών του, αλλά εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σε καφετέριες σε σούπερ μάρκετ με 150 ευρώ τόν μήνα!!!
Καί που οι κατασχέσεις για χρέη (δεν υπάρχει Ελληνίδα και Έλληνας που να μην χεωστάει!) ακόμα και σε πρώτη κατοικία τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα!              
              Εάν ζούσε ο Καραμανλής, η Ελλάδα δέν θα είχε αυτά τα χάλια! Και δέν θα είχε φτάσει  π ο τ έ...





              Ήταν  Η Γ Ε Τ Η Σ  ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη!
              Όλοι οι Ευρωπαίοι Ηγέτες σεβόταν τον Καραμανλή! Ο λόγος του πέρναγε! Ήταν εντολή γι'αυτούς!
              Σήμερα Ε Ι Κ Ο Σ Ι χρόνια μετά, ο Καραμανλής μάς λείπει δυστυχώς!
              Ενα είναι βέβαιον πως, δέν θα τόν ξεχάσουμε ποτέ.              
              Άλλωστε πως μπορείς να ξεχάσεις τα δάκρυα του όταν μίλαγε για την Ελλάδα και φυσικά ως γνήσιος Μακεδόνας για την Μακεδονία, για την οποία έλεγε πάντα πως "η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική..."!


               Ε Ι Κ Ο Σ Ι χρόνια από τόν θάνατό του και είναι σαν να έφυγε χθές! Μάλιστα οι δικοί του άνθρωποι πραγματοποίησαν χθές μνημόσυνο, στο Ίδρυμα Καραμανλή. 
               Αιωνία η μνήμη του.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου