Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Την άποψη μου για την ΕΡΤ (οχι την δική μας αλλά αυτό το τερατούργημα που έχει δημιουργήσει ο Παππάς και η παρέα του στή διοίκηση της ΕΡΤ που είναι και ο δήθεν δεξιός Ταλαμάγκας ο οποίο με όλους ήταν πάντα και πήγαινε όπου ήθελε, παντού και τούς δούλεψε και τους δουλεύει όλους! Και μπραβο Βασίλη!) την άποψη μου λοιπόν για την δική τους ΕΡΤ την έχω πει μεγαλόφωνα καί την φωνάζω διαρκώς...
       Η τωρινή ΕΡΤ είναι καθαρά κομματική!
       Όλα γίνονται υπέρ της Κυβέρνησης και του κόμματος που εκπροσωπεί τόν ΣΥΡΙΖΑ!  
      Τα αλλά κόμματα και οι αρχηγοί τους μπαίνουν στα...ψιλά (δεύτερη, η τριτοτεταρτη είδηση...) και φυσικά  υπάρχει και το σχόλιο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ!!!



       Ο κιτρινισμός σε όλο του το μεγαλείο!
       Βγήκε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τα όσα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ,  που ούτε ο Τσίπρας δέν θα τολμούσε να πει, είχε σχολιάσει ο εικονιζόμενος δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε εκπομπή της ΕΡΤ1 ότι «η ομιλία Μητσοτάκη του θυμίζει τον φασισμό του Μουσολινι...», βγήκε που λέτε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος και είπε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει χειρότερα...» ρίχνοντας περισσότερο λάδι στην φωτιά!
        Ύστερα απ’ολα αυτά κι’αφου ο συγκεκριμένος συνάδελφος δέν ζήτησε συγγνώμη, η Νέα Δημοκρατία κήρυξε εμπάργκο στην ΕΡΤ με την απαγόρευση βουλευτών της και στελεχών της να μετέχουν σε εκπομπές ή σε δελτία ειδήσεων της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης!
          Επειδή το σήμα της ΕΡΤ ΕΡΑ πηγαίνει παντού ακόμα και στο πιο απόμακρο χωριό, μήπως θα πρέπει εκεί στην ΝΔ να το ξανασκεφθούν;
          Δέν πρέπει να αφήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει μόνος του... μπάλα χωρίς να ακούγεται και η άλλη πλευρά...
           Τι λές Κυριάκο μου;
Γιώργος Κοντονής      
               Σημ. Συντ.



           Τίς επόμενες ημέρες θα σας διηγηθώ τι έγινε με 
           μια περίπου ίδια υπόθεση το 1991 με την αφεντιά 
           μου στη δική μας ΕΡΤ! Και καλό είναι να το δει-
           διαβάσει και η Κυβερνηση, ο κυβερνητικός 
           εκπρόσωπος!
           Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου